Jump to content

Mikołajki w 2 Domu Dziecka w Warszawie

Doktorek

Recommended Posts

Zacznę od początku.Dwa tygodnie temu wparował mi do głowy fantastyczny pomysł :D i do dzisiaj nie chcę wylecieć.A mianowicie zamarzyło mi się zorganizowanie jakiegoś eventu dla dzieciaków z domu dziecka w Warszawie .Widziałem kiedyś na forum evo taką akcje więc pomyślałem dlaczego Subarowa brać ma być gorsza.No i się zaczęło przeszedłem od pomysłu do czynów .Skontaktowałem się z domem dziecka i dzięki temu poznałem Kamila który jest tam wychowawcą i fanem czterech kółek.Opowiedział mi o podobnych imprezach które organizowano dla dzieciaków .Tutaj przesyłam link do eventu klubu mazdy http://www.facebook.com/usmiechmazdy .Wspólnie ustaliliśmy że fajnie byłoby zorganizować Mikołajki 2011 .Wypracowaliśmy dwie opcje .Opcja pierwsza wynajęcie jakiegoś toru np rozety i powożenie tam dzieciaków Subarakami .Opcja druga zabieramy dzieciaki Subarakami z Domu i zawozimy na Gokarty a tam pomagamy zorganizować zawody.To są takie wstępne szkice chciałbym zobaczyć jaki będzie odzew i nowe pomysły .Było tyle ciekawych forumowych akcji i Subaruholicy nie zawiedli więc mam nadziej że i tym razem uda nam się zorganizować coś ciekawego.