Doktorek Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Zacznę od początku.Dwa tygodnie temu wparował mi do głowy fantastyczny pomysł i do dzisiaj nie chcę wylecieć.A mianowicie zamarzyło mi się zorganizowanie jakiegoś eventu dla dzieciaków z domu dziecka w Warszawie .Widziałem kiedyś na forum evo taką akcje więc pomyślałem dlaczego Subarowa brać ma być gorsza.No i się zaczęło przeszedłem od pomysłu do czynów .Skontaktowałem się z domem dziecka i dzięki temu poznałem Kamila który jest tam wychowawcą i fanem czterech kółek.Opowiedział mi o podobnych imprezach które organizowano dla dzieciaków .Tutaj przesyłam link do eventu klubu mazdy http://www.facebook.com/usmiechmazdy .Wspólnie ustaliliśmy że fajnie byłoby zorganizować Mikołajki 2011 .Wypracowaliśmy dwie opcje .Opcja pierwsza wynajęcie jakiegoś toru np rozety i powożenie tam dzieciaków Subarakami .Opcja druga zabieramy dzieciaki Subarakami z Domu i zawozimy na Gokarty a tam pomagamy zorganizować zawody.To są takie wstępne szkice chciałbym zobaczyć jaki będzie odzew i nowe pomysły .Było tyle ciekawych forumowych akcji i Subaruholicy nie zawiedli więc mam nadziej że i tym razem uda nam się zorganizować coś ciekawego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Jestem za. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KALI Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 ja też popieram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktorek Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Halo co to za zerowe zainteresowanie nie poznaje was. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekkkk Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Doktorek, ja też chętnie, ale tylko przy drugiej opcji, czyli tej z gokartami 8) -- Cz lis 10, 2011 10:16 pm -- O ile jeszcze będę miał Subaru :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts