tomint Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Witam szanownych forumowiczów. Mam następujący problem: Przy prędkościach powiedzmy od ponad 90km/h, jeździe na wprost oraz lewych łukach, podczas przyśpieszania tylko i wyłącznie dochodzi moich uszu dziwny odgłos jakby ostry szum łożyska.Pedał gazu odpuszczony, cisza. Na prawych łukach cisza. Wymieniłem już łożyska: lewy przód( buczał strasznie), prawy przód, dziś wymieniłem prawy tył bo myślałem że to będzie to. Wyjechałem z warsztatu a tu dalej to samo, ostro szumi. Postawiłem na prawą stronę ponieważ jest obciążona na lewych łukach. Czy ktoś się spotkał z czymś takim??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisek Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Lozyska 4 szt na walkach zdawczych w dupce skrzyni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Łożysko na podporze wału :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomint Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Jak zdiagnozować które to łożyska?? Jestem z Kielc i nie mam pojęcia do kogo z tym problemem się udać. Mechanicy z którymi rozmawiałem rozkładają ręce. Jest niby jakiś serwis Subaru ale jest świeży i połączony z Seat Skoda. Jakoś im nie ufam. Wiem, że to oficjalna strona Subaru ale może ktoś podrzuci namiar na jakiegoś mechanika z tych okolic ogarniającego temat. -- Pt paź 14, 2011 8:19 pm -- Dziwne jest to , że przy prawych łukach tego nie słychać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts