elmo Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ostatnio zobaczyłem coś takiego: Wygląda to fajnie, a co najmniej oryginalnie. Czy Ktoś już to trenował :?: Gdzie takie podwyższenie do naleśnika można dostać :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 nie idź tą drogą.....może i oryginalne, ale szpetne - to już komplement.... albo naleśnik (moim zdaniem pasuje tylko do buga, albo parapet do następnych modeli....no ale o gustach się nie dyskutuje.... brrrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Próbje zwieśniaczyć ssaka, a to wygląda dość ciekawie, no i carbona miałbym Albo tak, albo naleśnika wywalić. Tylko co z dziurami po nim zrobić :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 zalepić gumą do żucia albo gilem zmieszanym z chlebem.... 1.zaspawać, zaszpachlować, polakierować lub 2.zakleić kólkami wyciętymi z folii w kolorze auta, kilka warstw (2-3-4)i będzie trzymać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 zalepić gumą do żucia albo gilem zmieszanym z chlebem.... Że tak powiem "Drut" Spawanie, szpachlowanie i lakierowanie to grubsza sprawa. A na dodatek ktoś mi kiedyś zarzuci, że Subarak miał dupe zbitą, bo i szpachla i lakieru 50 warstw :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio78 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ostatnio zobaczyłem coś takiego:[ http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSglqrpGeLld6WC1gxnwkV50obTpIplR9hKaoKhUZqrICtYxPk&t=1&usg=__3DOC_Bpg1grcXI7xOyiv1EMR2V4= ] Wygląda to fajnie, a co najmniej oryginalnie. Czy Ktoś już to trenował :?: Gdzie takie podwyższenie do naleśnika można dostać :?: Błagam :shock: Ostatnio taką metodę podwyższania spoilera widziałem na Lanosie i to na prawdziwym, a nie jakimś Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 elmo, no to wyglada jak kupa ble, nie rob tego ... w bialudze przez pewien czas byly dziury zalepione folia tak pisze Elek i dawalo rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 No dobra, owca jestem, więc temat odpuszcze Znalazłem takie carbonowe, ale rzeczywiście 5 stów można lepiej wydać 8) Nie mniej rozwiązanie co najmniej oryginalne. Oficialnie robi to np. JDM-owy Zero Sports. Jak będę miał Subaraka z wielkim turbo i wydechem wielkości wiadra to podwyższony naleśnik będzie musowo Ten wygląda fajnie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 jak dla mnie to nalesnik to nalesnik, a parapet to parapet, a to, to jest robienie "na sile", za 500 to pewnie mozna kupic parapet i to dopiero bedzie "zwisniaczenie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio78 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Ten wygląda fajnie:[ http://i16.photobucket.com/albums/b47/novtec1/IM001276.jpg ] A wiesz co jest dziwne :?: Że i mnie się na tym aucie to podoba :shock: Ale nadal twierdzę, że na zdjęciu z pierwszego posta (mimo, że może to być to samo rozwiązanie ) wygląda paskudnie i w stylu "calibrowym" (czyli najgorszym z możliwych) :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Ten wygląda fajnie Ten wygladalby fajnie bez spoilera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 bleee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabio Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Ja ta bede dziwny i powiem ze na tym zoltym wygloda IMO dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted September 4, 2010 Author Share Posted September 4, 2010 Ten wygląda fajnie Ten wygladalby fajnie bez spoilera Ten to i z deską do prasowania by fajnie wyglądał, szczególnie gdyby był mój Chciałbym takiego naleśnika na szczudłach na żywo zobaczyć. A gdyby ogarnąć troche niższe niż na zdjęciach "riser'y" to by było super. Poza tym w opcji od Zero Sports zmieniają kąt naleśnika z 7 do 12 stopni, przez co przy prędkościach nadświetlnych mamy downforce jak w F1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Ja ta bede dziwny i powiem ze na tym zoltym wygloda IMO dobrze Fabio Ty to jestes dziwny Link to comment Share on other sites More sharing options...
arosiak Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 No dobra, owca jestem, więc temat odpuszcze Znalazłem takie carbonowe, ale rzeczywiście 5 stów można lepiej wydać 8) Nie mniej rozwiązanie co najmniej oryginalne. Oficialnie robi to np. JDM-owy Zero Sports. Jak będę miał Subaraka z wielkim turbo i wydechem wielkości wiadra to podwyższony naleśnik będzie musowo Ten wygląda fajnie: [ http://i16.photobucket.com/albums/b47/novtec1/IM001276.jpg ] Ten wygląda fajnie bo jest żółty :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabio Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Fabio Ty to jestes dziwny Pani w podstawowce okreslala to jako "wysublimowane poczucie piekna" :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki79 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Zgodzę się z przedmówcami- sam naleśnik jak najbardziej, ale jakieś "naleśnikowe dystanse"?? Oh man! Litości! Zalatuje "Nigga stajlem". Może, ewentualnie, skusisz się na skrzydło z Prodrive'a- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptkrally Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Jak dla mnie ten naleśnik na nóżkach nie jest fajny ale zdecydowanie lepszy niż Prodrive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tepikus Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Ten prodrive wymiata :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabio Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Ten prodrive wymiata :shock: a co ty jak Always chcesz odleciec z tymi skrzydelkami ten "Pro-drut" jest jak z Wiejskiego Tjuningu Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Ale dzieki niemu mozna jezdzic tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 grzywaczewski, Prodrive wygląda, jakby odpadł od promu kosmicznego Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki79 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Te Twoje dystanse też trącą Challengerem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts