Jump to content

Naleśnik górnolotny

elmo

Recommended Posts

zalepić gumą do żucia :) albo gilem zmieszanym z chlebem.... :lol:

Że tak powiem "Drut" :P:mrgreen:

Spawanie, szpachlowanie i lakierowanie to grubsza sprawa. A na dodatek ktoś mi kiedyś zarzuci, że Subarak miał dupe zbitą, bo i szpachla i lakieru 50 warstw :roll:

Ostatnio zobaczyłem coś takiego:

[ http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSglqrpGeLld6WC1gxnwkV50obTpIplR9hKaoKhUZqrICtYxPk&t=1&usg=__3DOC_Bpg1grcXI7xOyiv1EMR2V4= ]

Wygląda to fajnie, a co najmniej oryginalnie. Czy Ktoś już to trenował :?: Gdzie takie podwyższenie do naleśnika można dostać :?:

Błagam :shock: Ostatnio taką metodę podwyższania spoilera widziałem na Lanosie i to na prawdziwym, a nie jakimś Subaru :mrgreen:

No dobra, owca jestem, więc temat odpuszcze :oops: Znalazłem takie carbonowe, ale rzeczywiście 5 stów można lepiej wydać 8) Nie mniej rozwiązanie co najmniej oryginalne. Oficialnie robi to np. JDM-owy Zero Sports. Jak będę miał Subaraka z wielkim turbo i wydechem wielkości wiadra to podwyższony naleśnik będzie musowo :twisted:

Ten wygląda fajnie:

IM001276.jpg

A wiesz co jest dziwne :?: Że i mnie się na tym aucie to podoba :shock: Ale nadal twierdzę, że na zdjęciu z pierwszego posta (mimo, że może to być to samo rozwiązanie :lol: ) wygląda paskudnie i w stylu "calibrowym" (czyli najgorszym z możliwych) :!:

Ten wygląda fajnie

Ten wygladalby fajnie bez spoilera :P

Ten to i z deską do prasowania by fajnie wyglądał, szczególnie gdyby był mój :P

Chciałbym takiego naleśnika na szczudłach na żywo zobaczyć. A gdyby ogarnąć troche niższe niż na zdjęciach "riser'y" to by było super. Poza tym w opcji od Zero Sports zmieniają kąt naleśnika z 7 do 12 stopni, przez co przy prędkościach nadświetlnych mamy downforce jak w F1 :mrgreen:

No dobra, owca jestem, więc temat odpuszcze :oops: Znalazłem takie carbonowe, ale rzeczywiście 5 stów można lepiej wydać 8) Nie mniej rozwiązanie co najmniej oryginalne. Oficialnie robi to np. JDM-owy Zero Sports. Jak będę miał Subaraka z wielkim turbo i wydechem wielkości wiadra to podwyższony naleśnik będzie musowo :twisted:

Ten wygląda fajnie:

[ http://i16.photobucket.com/albums/b47/novtec1/IM001276.jpg ]

Ten wygląda fajnie bo jest żółty :-)