kuba_p Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 cześć, ostatnio zauważyłem że podczas mocniejszego hamowania sypie się snop iskier z przednich hamulców :shock: :shock: :shock: czy to normalne? zaciski brembo klocki ferrodo ds 2 11 tarcza brembo klocki i płyn tydzień po wymianie pzdr kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 To musi zrąbiście wyglądać!!! 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andremil Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 To musi zrąbiście wyglądać!!!8) ostatnio zauważyłem że podczas mocniejszego hamowania sypie się snop iskier z przednich hamulców :shock: :shock: :shock: czy to normalne? Jak dla mnie normalne to to nie jest - czasem się zdarza, że parę iskier pójdzie ale to na klockach raczej twardszych (tych wyczynowych szczególnie) w połączeniu z nacinanymi (nawiercanymi) tarczami szczególnie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 DS 2.11 to wyczynowy klocek. Nie dziwne że iskry lecą. Ty na tym jeździsz na co dzień ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_p Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 tak mi polecili w serwisie i jestem z nich bardzo zadowolony, już drugi komplet mam a jak to wpływa na tarcze, bo mówili że te klocki mało je niszczą ale patrząc na efekty świetlne mam pewne wątpliwości :? czyli nie ma się czym przejmować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts