Gyraf Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 No wiec mam problem który objawia sie ciągłą praca zaworu podciśnienia do westgata zalanczaniem sie wentylatora w równych odstępach czasowych, a pompa paliwa przed odpaleniem włącza sie i wyłącza tez w rożnych odstępach czasu, wydaje mi się ze któryś z czujników lub kilka jest uszkodzonych i komp tak dziwnie steruje... Check engine wywala 54 Choke control system jak odłączę dolana wtyczkę od silnika (większa wtyczka przy skrzynce z bezpiecznikami) to wszystko wraca do normy, jak odłączam wszystkie czujniki z osobna to nadal jest to samo ! tak mi sie wydaje ze na przewód żółto-czerwony przez przypadek został podany plus (nie pytajcie dlaczego ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 A nie masz złączonych wtyczek diagnostycznych (zielonych albo czarnych - nie pamiętam dokładnie o które chodzi) pod kierownicą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyraf Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 posta można wywalić bo zapomniałem o kostkach a 2 czujniki i tak padły po podaniu na masę plusa... niebieski dzięki za info na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts