Dyzio_d Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Mam już dość tego pikania! I tak zawsze zapinam pasy i nie potrzebuje żeby mi o tym przypominać. Powiedzcie jak wyłączyć to pikanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki79 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 No coś Ty Dyzio?! Ja bym tego nie wyłączał- to jedyna wspólna cecha samochodów Kena Blocka i mojego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 No coś Ty Dyzio?! Ja bym tego nie wyłączał- to jedyna wspólna cecha samochodów Kena Blocka i mojego Ja mam więcej wspónych cech... :wink: Przynajmniej ze starym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Jeśli masz wersje US to najprościej zrobić to przez zapiecie 20X klamry pasa na włączonym zapłonie, jeśli EU wypnij jedną z wtyczek pod fotelem kierowcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 Jeśli masz wersje US to najprościej zrobić to przez zapiecie 20X klamry pasa na włączonym zapłonie :shock: Zapiąć i wypiąć 20 razy??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Tak, musisz to zrobić w 30s. bo inaczej nie zadziała :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 Tak, musisz to zrobić w 30s. bo inaczej nie zadziała :razz: Jak robisz sobie ze mnie jaja to się zemszcze, a jak nie to masz pomuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 W Legacy zadzialalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p= ... ht=#832099 to szczera prowda Robiłem to bardzo często w swoim byłym forku 06 US ,bo check mi przez źle zamontowany gaz co pare dni wywalało i kasowałem go akumulatorem.Działało za każdym razem jak robiłem to z zamkniętymi drzwiami i nogą na hamulcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Dyzio, w Toruniu obetniemy wkwiacza kumbinerkami.... jeżeli jeszcze żyje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts