kubeku Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Witam. Mam takie pytanko czy taka część istnieje w polskich akcesoriach do STI 2008?? Jak tak to u kogo mogę to kupić, ile to kosztuje i jaki termin oczekiwania. http://www.harmanmotive.com/catalog/pro ... ts_id=1917 Pytam bo niestedy w katalogu gadzetow do STI 2008 niestedy tego nie ma :sad: :sad: I mam jeszcze jedno pytanko czy gdzies w polsce jestem również w stanie kupić gadzety z SPT oraz Prodrive?? Czy zostaje ściaganie tego bezpośrednio od nich :sad: :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Cześć, którą zalinkowałeś to kawałek gumy przyklejany do spojlera. Kupując spojler do siebie, nieopatrznie zamówiłem również gumę - było tak brzydkie, że nawet nie zakładałem. Jeśli szukasz samego spojlera, to chyba najprościej będzie ściągnąć z USA albo Japonii. Zadzwoń też do ASO, może już mają w ofercie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts