luki Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 dziś otrzymałem telefon iż zamiast noclegu w Kamieniu Śląskim nasza grupa (notabene z forum) będzie "zanoclegowana" - nieopodal bo jedyne 45 km od lotniska i nie w zamku jak miało być pierwotnie lecz w hotelu w OPOLU. bardzo jest mi (i nietylko) przykro iż zmiana ta nastąpiła już po wpłacie, a zarazem 2 dni przed terminem spotkania..... nikt wcześniej nie wspominał że nocleg i testy będą się odbywały w różnych miejscach oddalonych od siebie o tak "bagatelną odległość". no cóż głupio wyszło.. pozdrawiam
ComeToDaddy Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 To sie nazywa "technika niskiej pilki", powszechna wsrod... sprzedawcow samochodow
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted December 9, 2004 Ojciec Założyciel Posted December 9, 2004 Jest mi bardzo przykro z powodu dokonanej zmiany. Wprawdzie nie jesteśmy organizatorami, lecz czuję sie naturalnie odpowiedzialny O ile wiem problem powstał na skutek braku wystarczającej ilości miejsc w hotelu. Dośawiadczenie Zlotu Plejad uczy natomiast, że optymalnym jest umiejscowienie wszystkich uczestników w jednym miejscu. Mam nadzieję, że wrażenia ze spotkania wynagrodzą przykrość - jako pocieszenie mogę tylko powiedzieć, że hotel jest wyższej kategorii, niż pierwotnie awizowany. Pozdrowienia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.