goory Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Hej, znalazłem na allegro coś takiego. http://www.allegro.pl/item377051080__sz ... ojler.html Jak rozumiem jest to tylna górna lotka do GT kombi. Jest ona jednak znacznie większa od tej seryjnej, ale wygląda inaczej niż ta w STI JDM (np. jak w turbowannie). Czy ktoś może widział coś takiego na oczy? Czy to może być oryginalny element? z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam (poprawiony link) P.S. ponawiam pytanie, bo w dziale "znalezione na Allego, Ebay" brak odzewu. A mam już dogadaną dużo niższą cenę, ale czy to w ogóle podejdzie do MY 99? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 mnie to wyglądało na coś co sie mocuje już na płaskiej części dachu, a nie na łączeniu dachu z szybą jak w serii czy w turbopadlinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goory Posted July 6, 2008 Author Share Posted July 6, 2008 Z tą płaską częścią dachu, to raczej odpada ze względu na światło STOP. P.S. poprawiłem link, bo nie działał prawidłowo w sobotę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts