Monika Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Witam. Bardzo pilnie potrzebuję ustalić właściciela srebrnej Imprezy GT'99 o nr rejestracyjnym WF 27070. Właścicielowi owemu absolutnie nic nie grozi, chciałabym jedynie z nim pogadać w istotnej dla nas sprawie. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc w tej kwestii, będę wdzięczna za informacje, najlepiej na priva - monikamezynska@hotmail.com lub GG 2614. Pozdrawiam...
Monika Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 Nie, po prostu potrzebuję z tą osobą porozmawiać.
Bart Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 aż tak ci się spodobał??? Podejrzana sprawa :wink:
ComeToDaddy Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Hehehe temat jak z filmu "Polubic czy poslubic" jak ktos widzial to wie o co chodzi
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 26, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 26, 2004 Szanowni Państwo - a może by tak merytorycznie Przypuszczenia wyrażone powyżej są z gruntu fałszywe - ten kto miłą przyjemność spotkać panią Monikę na Zlocie Plejad wie, że to raczej płeć brzydka mogłaby w tym miejscu próbować nawiązać z nią kontakt :wink: Wezwać należy więc Forumowiczów z Warszawy (przede wszystkim): szukajcie ! Życzę powodzenia i pozdrawiam
Bart Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Wszystko już się wyjaśniło, z tego co mi wiadomo :roll: A przyjemność poznać to, oj miałem
wielkopolanin Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 A poszukiwany samochod wystawiony jest na allegro. Mozna go nawet kupic
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.