Achitofel Gilonita Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Mam okazyjną możliwość nabycia foteli z Porsche Cayenne. Są w perfekcyjnym stanie i są WENTYLOWANE! Nie ukrywam, że trochę się napaliłem, żeby je wstawić do swojego Forka XT. (wiem, co daje wentylacja, bo lepsza połówka ma w swoim GLE i uważam, że kto raz tego doświadczył w lecie, nie da za wygraną...) Zapał ostygł po rozmowie z panem z ASO, który określił tęże operację jako niemożliwą. Czy tak jest w istocie, że NIJAK się nie da ??
coocer Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Pewnie chodzi i poduszki w boczkach bo samo grzanie i wentylacja pewnie najmniejszy problem Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Bartosz-B Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 W ASO się nie pyta o takie rzeczy ;) Wszystko się da tylko pytanie czy poduszki zadziałają jak należy, bo wtyczki przerobić nie problem i trochę gimnastyki z szynami żeby to jakoś dopasować. Przy okazji to taki fotel waży pewnie z tonę ;)
anakinsky Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Dać, to może się i da. Wydaje mi się jednak, że taka przeróbka spowoduje utratę ubezpieczenia.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.