Achitofel Gilonita Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 (edited) Mam okazyjną możliwość nabycia foteli z Porsche Cayenne. Są w perfekcyjnym stanie i są WENTYLOWANE! Nie ukrywam, że trochę się napaliłem, żeby je wstawić do swojego Forka XT. (wiem, co daje wentylacja, bo lepsza połówka ma w swoim GLE i uważam, że kto raz tego doświadczył w lecie, nie da za wygraną...) Zapał ostygł po rozmowie z panem z ASO, który określił tęże operację jako niemożliwą. Czy tak jest w istocie, że NIJAK się nie da ?? Edited October 15, 2020 by Achitofel Gilonita Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Pewnie chodzi i poduszki w boczkach bo samo grzanie i wentylacja pewnie najmniejszy problem Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz-B Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 W ASO się nie pyta o takie rzeczy ;) Wszystko się da tylko pytanie czy poduszki zadziałają jak należy, bo wtyczki przerobić nie problem i trochę gimnastyki z szynami żeby to jakoś dopasować. Przy okazji to taki fotel waży pewnie z tonę ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Dać, to może się i da. Wydaje mi się jednak, że taka przeróbka spowoduje utratę ubezpieczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts