yaro Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Pechowo posiałem oba klucze do legacy 2005 h6. Jeden plus, że auto mam otwarte. Pytanie jak najtaniej ogarnę temat. Czy wymiana stacyjki, wkładek drzwi, immobilajzera załatwi temat. Posiadam tabliczkę znamionową od kluczy. Zagubione klucze wyglądały tak Auto posiada alarm ... Prośba o info jakby ktoś przerabiał temat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 A nie taniej będzie jakos domówić kluczyk przez SIP? Nigdy sie w to nie bawiłem co prawda, ale ja z kluczykami dostałem przy zakupie jakieś dwie blaszki na którcyh jak dobrze pamiętam sa właśnie jakieś numery po których mozna namierzyć odpowiednie kluczyki, czy zaprogramowac czy coś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaro Posted October 10, 2018 Author Share Posted October 10, 2018 Dzięki . Sip laweta a tego chciałem uniknąć blaszka się przydała . Przyjechał magik ogarnął temat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.