snezny Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Witam. Mam zamiar zakupić Subaru OUTBACK III od zawsze chciałem mieć to auto ze względu na dwójkę dzieci musiałem pójść na ustępstwa i kupić outbacka, nie ukrywam, zż też mi się podoba.Na co mam zwrócić uwagę kupując to auto? ps:. Pożyczyłem miernik lakieru oraz jakięś urządzenie do sprawdzenia komputera poniżej informacje o silniku i skrzyni z góry dziękuje Pojemność skokowa2 457 cm3 Moc168 KM Rodzaj paliwaBenzyna+LPG Skrzynia biegówAutomatyczna hydrauliczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Dwie pierwsze pozycje zamień na: Pojemność skokowa3 000 cm3 Moc245 KM nie pożałujesz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor13 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 2.5 168km w Gazie najlepsze rozwiązanie , ja osobiście wolał bym manualną skrzynie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts