razzar Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Mam pytanie odnośnie tego magicznego przełącznika. W sumie jeżdżę cały czas na ustawieniu Auto. Rozumiem, że ten tryb pomaga w prowadzeniu i wyprowadzaniu auta z poślizgu. Komputer sam decyduje na ktore kola dac wieksza moc a ktore spowolnić, aby nie bylo poślizgu. Czy dobrze to rozumuje.? A co z reszta ustawień??? Jest tam jak pamietak kilka cyferek co one daja co sie dzieje macie jakis ciekawy link?. Jak ustawić ten przełącznik jak np. chce na placu poupalać troszku opony załóżmy na deszczu, ....Do czego służą cyferki od 1-5 czy jakos tak....pomocy help :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Czasem to nawet warto zajrzeć do FAQ. http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/12052-dccd-w-praktyce/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razzar Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 wielkie dzieki, tylko nie wiedziałem, jak to szukac nazwa DCCD dla mnie nie znajoma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts