eustahy88 Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 (edited) Witam Jestem tutaj nowy , prosze o wyrozumialosc i nie odsylanie mnie do 'szukaj' A wiec pierwsze ; czy mogl by ktos podpowiedziec gdzie moge znalezc lub ewentualnie wyslac mi na maila instrukcje do Forestera 2.0xt 2003r Moze ktos zmienial kolor podswietlenia w desce rozdzielczej i w panelach na drzwiach i czy jest to wykonalne bez wiekszych problemow? Ostatnie pytanie , jaki jest czas przyspieszenia do setki 2.0 xt ciekawi mnie to bo w moim autku jest kilka modyfikacji i poprzedni wlasciciel zapewnial ze mam okolo 230 koni . Prepraszam za brak polskich znakow ,ale moja klawiatora ich nie posiada. pozdrawiam. Edited October 6, 2013 by eustahy88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subary Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Cześć, trzeba zacząć od działu "witamy" i tam się przedstawić Mam instrukcje serwisowe do 2002, podaj email to wyślę. Nie mam instrukcji użytkownika, jaka była z autkiem. Kolor podświetlenia, przynajmniej u mnie, to zielone kondoniki na żarówkach.można zdjąć i będzie biało.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustahy88 Posted October 7, 2013 Author Share Posted October 7, 2013 ok przywitam sie eustahy123@wp.pl moj mail super jesli u mnie sa tez te kondoniki i nie ma zadnych zielonych swiatlowodow to osiagne swoj cel bialo\czerwono ,bo nie ujmujac autku zielony pasuje do subaru bardzo slabitko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bright Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Tu masz wszystkie dane: http://www.4forester.pl/index/subaru-forester-2003/ W foresterze podświetlenie jest żarówkami, więc problemu nie będziesz miał. Chociaż ja tam lubię moje zielone podświetlenie, szczególnie, jak wsiadam do ojca touareg'a, gdzie jest czerwone, które dla mnie wygląda jak oświetlenie domu publiczengo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustahy88 Posted October 7, 2013 Author Share Posted October 7, 2013 (edited) no i slabiutko u mnie sa biale zarowki czyli musi w zegarach byc jakis zielony chohlik przez ktory z bialego robi sie zielony zastanawia mnie czy da rade jakos to obejsc marzy mi sie bialy z czerwonymi wskazowkami i detalami. Edited October 7, 2013 by eustahy88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts