wargass Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Witam wszystkich przeszukuje neta i jakoś jeszcze nie trafiłem na halogeny do Legacy 2004 ma ktoś jakiś namiar ? Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
okeyten Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Halogenki - komplecik możesz zakupić i zamontować w ASO , koszt , oczywiście nóweczek nie mały.... ale mają masz "z..psute" czy nie miałeś w ogóle i chcesz zamontować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargass Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Dzięki za szybkie odpo nie było halo jak kupiłem Legacy Nie mieszkam w Polandzie, więc dobrze by było mi je przesłać do Norwegii Pytano tylko ile kosztuje komplet ? Możesz mi posłać link do strony ? Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
okeyten Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 wargass :arrow: PW -- 28 lis 2011, o 13:22 -- możesz spróbować też TUTAJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargass Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Dzieki za odpo Muszę się nad tym zastanowić hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
okeyten Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 wargass :arrow: PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Mam pytanie, u mnie nie było halogenów więc żeby je zamontować muszę kupić: Halogeny Wiązkę Przełącznik Czy coś jeszcze? Ile może to kosztować z montażem tak mniej więcej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bol Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 wiązka powinna być,tak było u mnie dokupiłem reflektory i przełącznik.Cena za reflektory w ASO była w 2006 roku powalająca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 bol, dzięki za odpowiedź. Możesz napisać na PW z ciekawości jaka cena za reflektory w 2006 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts