Guest pietrzakowie251 Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 gdzie znajduje się kostka do włączenia elektryki haka? czy może jest to przewód wychodzący w prawej tylnej lampy i idący pod zderzak? nie chce ruszyc jakiegos detektora poduszki powietrznej:) Mam jakąs wiązkę (bez kostki same przewody mi wcisnęli) i nie wiem gdzie się wpiąć. Outback 2008. Jeżeli jest kostka, to może przy okazji ktoś ma schemat co w tej kostce się znajduje na którym pinie. Z góry bardzo dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pietrzakowie251 Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 znalazłem juz chyba wlaściwą kostkę. Czy ktoś może mi pomóc w zidentyfikowaniu poszczególnych wyjść? nie wiem który przewód na co połączyć.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
franasz Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Za chwilę też będę montowal hak - w którym miejscu udało Ci się znaleźć kostkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts