nemo Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Mam pytanie do Dyrekcji czy w związku ze zbliżającym sie końcem roku przewiduje jakies obniżki w celu pozbycia sie nie sprzedanych aut. A moze jakies promocje np. klima gratis albo cos w tym deseniu wiem ze zdażają sie takie rzeczy i mozna na zyskać czekając do konca roku z zakupem auta.
paroslaw Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Chcialbym sie przylaczyc do powyzszego postulatu. Pomimo tego, ze wydaje sie on dosc ryzykowny w swej wymowie, to mam jeszcze w pamieci sloneczna akcje, korej efekty byly bardzo oszalamiajace. Wowczas moglem tylko juz poogladac piekny model Imprezy z ponad-standardowym wyposazeniem w atrakcyjnej cenie - niestety to byl juz egzemplarz sprzedany, a wiecej juz nie bylo! Byla to dla mnie dosc ostra nauczka, ze w czasie wakacyjnej aury nie nalezy oddawac sie bezgranicznie lenistwu! Trzeba trzymac reke na pulsie - co od jakiegos czasu staram sie czynic Pzdr dla Szanownej Dyrekcji
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted December 9, 2004 Ojciec Założyciel Posted December 9, 2004 Dziękuję za sugestię. Problem polega na mtym, że klima jest u nas i tak w standardzie (wyjątek - Justy). Ponadto raczej nie nadążamy z dostawami, więc problematyka nadmiernego stanu magazynowego, tak typowa dzisiaj w Polsce w sieciach motoryzacyjnych nas nie dotyczy. Ponadto, jak wiadomo, oferowaliśmy wersje specjalne Forester 5-ive (już sprzedane wszystkie) oraz XL - special (jakieś auto jeszcze jest) i Imprezę RS (te, które zamówilismy zostały sprzedane, ale można jeszcze "domówić"). Nad ew. obniżkami zamierzamy sie zastanowić w ostatnim tygodniu roku - zależnie od magazynu i ew. zmian podatkowych. Z pewnością o decyzjach będziemy informowali na tym forum (dla tych z dobrą pamięcią: liczba mnoga ponownie nie oznacza mojej "manii wilekości", lecz fakt omawiania takiej tematyki z szefem sprzedaży :wink: ) Pozdrowienia
Waldemar Biela Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 liczba mnoga nie oznacza mojej "manii wilekości" No prosze .............. Szara Dyrekcyjna Eminencja. Tytuł "Ojciec Dyrektor" zobowiązuje do bardziej monarchistycznych zachowań. Liczba mnoga oznacza tylko że Dyrekcja sie dwoji i troji dla kochanych klientów. I tym sposobem opróżniłem całe opakowanie wazeliny. Matka Plejadosko Forumoska
wielkopolanin Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 oferowaliśmy wersje specjalne Forester 5-ive (już sprzedane wszystkie) I rozumiem, ze w przyszlym roku tej wersji juz nie mozna sie spodziewac? EDIT: W miedzyczasie sam sobie odpowiedzialem na to pytanie przy uzyciu szarych komorek.... Ale pytanie jest o tyle aktualne, czy juz mozna dzisiaj powiedziec cos na temat ewentualnych innych promocyjnych wersji Forka?
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted December 9, 2004 Ojciec Założyciel Posted December 9, 2004 :wink: Nie mamy jeszcze konkretnych planów co wersji specjalnych Forestera. Ze względu na rosnąca popularność Legacy przygotowujemy specjlaną wersję Legacy 2.0 kombi. Szczegóły już wkrótce (ale jeszcze nie teraz ). Pozdrowienia
Przemeq Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Szczegóły już wkrótce (ale jeszcze nie teraz ). Pozdrowienia Pękł 1000 - Dyrekcja dziś stawia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.