JED Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Chcialbym zapytac, na ile powaznie jest traktowana dzialalnosc sklepiku, a co za tym idzie, lub nie, jego klientow? Juz nie pamietam co zamawialem, a nawet nie dostalem potwierdzenia, ze cokolwiek zamowilem. Zapytalem o to tutaj, na forum, w odpowiednim watku i tez zero odpowiedzi. Pamietam, ze jakis czas temu slaba obsluga byla tlumaczona zmiana personelu, czy tez miejsca, a co jest teraz? Pozdrawiam JED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted June 24, 2008 Dyrekcja SIP Share Posted June 24, 2008 PDPPZS (= Przyjechałem Do Polski, Przeczytałem, Zleciłem Spprawdzenie :wink: ). Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 PDPPZS Dopiszemy ten skrót do forumowego FAQ, żeby umożliwić Dyrekcji jego ponowne wykorzystanie i przez to oszczędzić jakże ograniczony czas 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc.li Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 PDPPZS Dopiszemy ten skrót do forumowego FAQ, żeby umożliwić Dyrekcji jego ponowne wykorzystanie i przez to oszczędzić jakże ograniczony czas 8). Dzień bez wazeliny dniem straconym (DBWDS - poproszę także o dopisanie do FAQ'a :wink:). Oczywiście także czekam na wyniki audytu sklepiku :cool: . Zaniepokojony_Skonfundowanym_Niedoszły_Zamawiający Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted June 24, 2008 Author Share Posted June 24, 2008 PDPPZS (= Przyjechałem Do Polski, Przeczytałem, Zleciłem Spprawdzenie :wink: ). No to ja sie tez pochwale: Przyjechalem Do Polski, Przeczytalem, Dziekuje i Czekam Na Wyniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted July 7, 2008 Dyrekcja SIP Share Posted July 7, 2008 Zgodnie z otrzymaną informacją zawiódł system, a sklepik nawiązał z Panem kontakt. Jeżeli to stwierdzenie miałoby nieodpowiadać stanowi faktycznemu/Pańskim oczekiwaniom - proszę o informację na PW Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts