DYREKTOR Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 W koncu sobie zamontowalem zegarek monitorujacy cisnienie oleju i jestem ciekawy jaka wartosc jest prawidlowa ( czytaj wskazana/poprawna) PS. mam wydajniejsza pompe oleju czy to ma jakis wplym na cisnienie itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 U mnie jest tak: 7,5 bara, zimny olej, wolne obroty 8,0 barów zimny olej, wysokie obroty 3,5 - 4,0 bara, ciepły plej wolne obroty 7,0 barów, ciepły olej wysokie obroty pompa oleju RCM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DYREKTOR Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 THX mati, czyli wszystko OK ) tylko czasami troszke te zGREDOWSKIE czujniki skacza Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 THX mati, czyli wszystko OK ) tylko czasami troszke te zGREDOWSKIE czujniki skacza to je przywiaz :razz: druga opcja to jak zdjemiesz noge z gazu to przestana skakac :razz: mati a Ty w koncu masz ta wydajniejsza czy nie :?: na serii wyglada to tak zimny - wolne - ok 6-6,5 bar cieply - wolne - ok 2-2,5 bar zimny - wysokie ok 7 bar cieply - wolne ok 6 bar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts