Game Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Ok wg instrukcji powinna siedzieć dość nietypowa 16W zwana inaczej 921 - nie osiągalna na stacjach.... oczywiście w necie jest:)Wkładacie taka właśnie - jeśli tak to gdzie ja dorwać? Czy coś innego?Standardowa 5W5 nie bangla.... Przy okazji zabawy z wstecznym odkryłem ze mój USDM ma na wyłączonej manetce świateł - przednie mijania / czyli mamy dzienne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Andrzejxx Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Raczej ma przednie drogowe w 30% i to są dzienne Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka
Game Posted November 25, 2020 Author Posted November 25, 2020 Raczej ma przednie drogowe w 30% i to są dzienne Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Maybe.....Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Guest Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 51 minut temu, Game napisał: czyli mamy dzienne Dzienne powinny działać na włączonym silniku, przy niezaciągniętym ręcznym (tak jest w GT w manualu w każdym razie). A żarówki zamów sobie online i tyle. To raczej nie jest żarówka, która się często przepala.
Game Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 Doktoryzacji na temat dziennych ciąg dalszy - No wiec świecą same mijania nie wiem na ile procent:) - ale nie długie, dodatkowo w pozycji dzienne nie świecą pozycje - czyli te zewnętrzne w kloszach z kierunkami.Co istotne i sensowne - nie świecą w zapłonie (co jest mega ok) tylko po uruchomieniu silnika. Czyli zgoła inaczej niż przy opcji uruchamiania na włączonych światłach które świecą już w momencie przekręcenia kluczyka w zapłon. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.