kuzonos Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Witam, stałem się właśnie szczęśliwym posiadaczem Subaru Forester IV 2.0 241KM z 2013r. I tu mam pytanie jak to jest z montażem LPG? Dzwoniłem do różnych gaziarzy i mam mętlik w głowie... podpowiedzcie jaka instalacja gazowa najlepiej sprawdzi się w tym aucie? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukaszWRX Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 (edited) Zaraz cie mody przeniosa do tasiemca wiec tam dowiesz sie wszystkiego Do modow -> czy nie lepiej by bylo zalozyc w technicznym podforum o LPG tylko? Zamiast tyego tasiemca w ktorym ciezko cokolwiek znalesc ??? Edited January 15, 2019 by ukaszWRX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzonos Posted January 30, 2019 Author Share Posted January 30, 2019 Zainstalowana instalacja Landi Renzo auto śmiga idealnie ! Koszt instalacji przy moich przebiegach szybko się zwróci . Polecam wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts