kisielix@wp.pl Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Witam posiadam imprezę 2.0 fb20 auto z usa wyrzuca bledy na zimnym silniku p0011 i p0021 jak sie rozgrzeje p0017 i p0019 i zapala się choinka na desce trakcja blad silnika itp. pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwiutki Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Rozrząd sprawdzałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisielix@wp.pl Posted November 17, 2018 Author Share Posted November 17, 2018 no tak myślę ze od tego zacznę miałem kilka subaru ale nie na łańcuchu i nie mam pojęcia czy te łancuchy się wyciagaja itp. może ktoś zle ustawil auto z usa i było uszkodzone naprawione no i takie błędy gdzieś czytałem ze moze to być problem softu w sterownika silnika ze w usa byly akcję naprawcze ile w tym prawdy nie wiem moze jakiś pomysl dzięki a moze koła zmiennych faz powoduja te błedy auto dlugo stało olej nowy itd.czujniki sprawdzalem działają Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisielix@wp.pl Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 Witam wracam do tematu bo potrzebuje pomocy rozrząd sprawdzony wszystko na znakach tylko kręcąc wałem z koła zmiennej fazy tylko z jednego. zaczął wyciekac olej i koło dość mocno zaczęło się przestawiać tak około 4 żeby zawory sterujace wałkami sprawne. lewa prawa strona znaki rozrząd ok napinacze łancucha wysunięte około 8mm czy to normalne wałek lewy wydech zaczął się przestawiać podczas krecenia wałem w prawo z jednego koła zmiennej wycieka olej i się przestawia W dniu 17.11.2018 o 21:40, siwiutki napisał: Rozrząd sprawdzałeś? Witam rozrzad ok nie wiem gdzie tkwi problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisielix@wp.pl Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 W dniu 17.11.2018 o 20:38, kisielix@wp.pl napisał: Witam posiadam imprezę 2.0 fb20 auto z usa wyrzuca bledy na zimnym silniku p0011 i p0021 jak sie rozgrzeje p0017 i p0019 i zapala się choinka na desce trakcja blad silnika itp. pomocy W dniu 17.11.2018 o 21:50, kisielix@wp.pl napisał: no tak myślę ze od tego zacznę miałem kilka subaru ale nie na łańcuchu i nie mam pojęcia czy te łancuchy się wyciagaja itp. może ktoś zle ustawil auto z usa i było uszkodzone naprawione no i takie błędy gdzieś czytałem ze moze to być problem softu w sterownika silnika ze w usa byly akcję naprawcze ile w tym prawdy nie wiem moze jakiś pomysl dzięki a moze koła zmiennych faz powoduja te błedy auto dlugo stało olej nowy itd.czujniki sprawdzalem działają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.