Jump to content

Impreza 2015 Usa błedy p0011 p0021 jak się rozgrzeje p0017 p0019


kisielix@wp.pl
 Share

Recommended Posts

no tak myślę ze od tego zacznę miałem kilka subaru ale nie na łańcuchu i nie mam pojęcia czy te łancuchy się wyciagaja itp. może ktoś zle ustawil auto z usa i było uszkodzone naprawione no i takie błędy gdzieś czytałem ze moze to być problem softu w sterownika silnika ze w usa byly akcję naprawcze ile w tym prawdy nie wiem  moze jakiś pomysl dzięki 

20181117_214316.jpg

a moze koła zmiennych faz powoduja te błedy auto dlugo stało olej nowy itd.czujniki sprawdzalem działają 

 

Link to comment
Share on other sites

Witam wracam do tematu bo potrzebuje pomocy  rozrząd sprawdzony wszystko na znakach  tylko kręcąc wałem z koła zmiennej fazy tylko z jednego. zaczął wyciekac olej i koło dość mocno zaczęło się przestawiać tak około 4 żeby  zawory sterujace wałkami sprawne. lewa prawa strona znaki rozrząd ok napinacze łancucha wysunięte około 8mm  czy to normalne wałek  lewy wydech  zaczął się przestawiać podczas krecenia wałem w prawo z jednego koła zmiennej wycieka olej i się przestawia 

20181124_144614.jpg

20181124_144623.jpg

20181124_144631.jpg

20181124_144710.jpg

20181124_144654.jpg

W dniu 17.11.2018 o 21:40, siwiutki napisał:

Rozrząd sprawdzałeś?

Witam rozrzad ok nie wiem gdzie tkwi problem 

Link to comment
Share on other sites

W dniu 17.11.2018 o 20:38, kisielix@wp.pl napisał:

Witam posiadam imprezę 2.0 fb20 auto z usa wyrzuca bledy na zimnym silniku p0011 i p0021 jak sie rozgrzeje p0017 i p0019 i zapala się choinka na desce trakcja blad silnika itp.  pomocy 

 

W dniu 17.11.2018 o 21:50, kisielix@wp.pl napisał:

no tak myślę ze od tego zacznę miałem kilka subaru ale nie na łańcuchu i nie mam pojęcia czy te łancuchy się wyciagaja itp. może ktoś zle ustawil auto z usa i było uszkodzone naprawione no i takie błędy gdzieś czytałem ze moze to być problem softu w sterownika silnika ze w usa byly akcję naprawcze ile w tym prawdy nie wiem  moze jakiś pomysl dzięki 

20181117_214316.jpg

a moze koła zmiennych faz powoduja te błedy auto dlugo stało olej nowy itd.czujniki sprawdzalem działają 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...