Jump to content

Legacy II nie dzialaja swiatla dlugie


Dtm
 Share

Recommended Posts

czesc mam problem ze swiatlami dlugimi w moim gacku mianowicie przy przelanczaniu dzwigni dlugich "na stale" swiatla kompletnie gasna. "chwilowe" przelaczenie ich normalnie dziala. bezpieczniki wszystkie ok, spotkal sie juz ktos z takim problemem? wyglada jak uszkodzony przelacznik badz zle pozaginane blaszki ktore nie stykaja w nim. 

Link to comment
Share on other sites

Czy jak mrugnięcie zrobisz (dźwignia do siebie), ale przytrzymasz dłużej to też świecą i nie gasną? Jeżeli tak to faktycznie problem w przełączniku niż przekaźniku (pod maską).

Link to comment
Share on other sites

Napisales ze jak popchniesz wajche to gasna kompletnie- z przodu? Tyl auta wtedy swieci normalnie? Tez wyglada mi to na problem z wajcha I wlacznikiem.

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Link to comment
Share on other sites

Wajcha. Przekaznik jest chyba ten sam od blendy I drogowych. A gasna Ci raczej mijania a nie dzienne. Drogowe maja gasic mijania.

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...