waszka 59 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Cześć.Zapraszam na pierwszy w tym roku trening TJS,który odbędzie się w poniedziałek 22 stycznia na Torze Kielce w Miedzianej Górze. Startujemy jak zawsze odprawą o godz 9.45 i jeździmy od 10-15. Wpisowe 250 zł auto (mogą jeździć 2 osoby na zmianę). Zawsze staramy się aby było dużo jazdy i nauki,będą techniczne trasy i odcinek leśny dla chętnych. Zostało kilka wolnych miejsc.Szykujcie wozy i widzimy się niebawem. Pisać PW jeśli ktoś ma ochotę dołączyć do nas. Więcej info pod tel.793633444 i tutaj na bieżąco : https://web.facebook.com/tjskielce/?ref=bookmarks Zapraszam Link to post Share on other sites
marcinwrxsti 249 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 No ja już się zapisałem:-) jedziemy , chłopy! Lasek przetrenować trzeba. Link to post Share on other sites
mly96 382 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 (edited) też zapisany, będzie pierwszy raz na Kielcach, ciekawe czy uda się nie rozbić samochodu znowu Edited January 12, 2018 by mly96 Link to post Share on other sites
waszka 59 Posted January 16, 2018 Author Share Posted January 16, 2018 Dobrze będzie Być może będzie biało Link to post Share on other sites
GeFo555 26 Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Ktoś z okolic Krk leci jutro???Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Brake 1 Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Trening super, byłem pierwszy raz i jeszcze kiedyś Was odwiedzę! Wolnossak daje radę, dał się bardziej poznać w naturalnym otoczeniu. Dzięki. Link to post Share on other sites
mly96 382 Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Bywałem parę raz na dniach otwartych na Słomczynie, ale do TJS nie ma startu. Całkiem inna organizacja. Na Słomczynie od 10 do 15 przejeździłem 50min, reszta to czekanie w kolejce, na TJS od 10 do 15 z przerwą obiadową przejeździłem około 3 godziny i to zjeżdżając dość często. Żadnego czekania w kolejkach, po zjechaniu z toru od razu można było na niego wjechać i jeździć dalej. Oprócz tego wydaje mi się, że kierowcy bardziej ogarnięci, myślą, nie stwarzają niebezpiecznych sytuacji, może poza jednym czy dwoma kierowcami evo, które jak już podjechały bliżej to trzymały się tak blisko, że gdyby mnie obróciło to ciężko by mieli we mnie nie wjechać. 1 Link to post Share on other sites
konrad0101 5 Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Tak jest od zawsze 100km na torze to nie problem zrobic na 1 pojezdzawce a w okresie letnim...do nocy :P:D Link to post Share on other sites
waszka 59 Posted January 27, 2018 Author Share Posted January 27, 2018 Najbardziej zależy nam na dużej ilości przejechanych kilometrów. Sam wiele imprez w życiu odwiedziłem. I z cateringami, nagrodami, wszystko super hiper zaebiście tylko jednej rzeczy (najważniejszej) zwykle brakowało - dużo jazdy i nauki,bez pocenia się w kolejce. Rekordzista w ciągu 10 lat treningów TJS zrobił na torze Kielce podczas jednego TJS..... 320 km /Oesowych. Jakim autem ? Subaru Impreza Wyjatkowy egzemplarz,nie do zabicia 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts