Szymon Kuć 7 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ja robiłem w Krown, koszt 770 za subaru legacy iv Link to post Share on other sites
Guliwer 717 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 W dniu 1.11.2020 o 10:45, Szymon Kuć napisał: Ja robiłem w Krown, koszt 770 za subaru legacy iv A nie ma tendencji do skapywania? Bo ja miałem zaświniony garaż przez taką konserwację. Link to post Share on other sites
Hookie 90 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 W dniu 1.11.2020 o 10:45, Szymon Kuć napisał: Ja robiłem w Krown, koszt 770 za subaru legacy iv Z oczyszczaniem z nalotu i profilami zamkniętymi? Link to post Share on other sites
radiolog 183 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 A nie ma tendencji do skapywania? Bo ja miałem zaświniony garaż przez taką konserwację.Ma, dlatego najlepiej robić jak juz jest zimno, ale z gresu łatwo schodzi Link to post Share on other sites
Szymon Kuć 7 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Lało się strasznie, ale mam nadzieje ze dobrze zabezpieczyli. I było z profilami zamkniętymi tylko bez wiercenia otworów, ale wydaje ze to nie powinno być przeszkodą bo w legacy pełno jest otworów Link to post Share on other sites
Szymon Kuć 7 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 O strasznie syf łapie podwozie Link to post Share on other sites
Orear 160 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 10 godzin temu, Szymon Kuć napisał: Lało się strasznie, ale mam nadzieje ze dobrze zabezpieczyli. I było z profilami zamkniętymi tylko bez wiercenia otworów, ale wydaje ze to nie powinno być przeszkodą bo w legacy pełno jest otworów Dodatkowych otworów chyba nigdy się nie wierci. Ja się z tym nie spotkałem, a gdyby chcieli mi robić dziury w podłodze to na pewno bym się nie zgodził. Link to post Share on other sites
radiolog 183 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Dodatkowych otworów chyba nigdy się nie wierci. Ja się z tym nie spotkałem, a gdyby chcieli mi robić dziury w podłodze to na pewno bym się nie zgodził. Chcieli wiercić dodatkowe otwory, ale powiedziałem nie i musieli wykorzystać fabryczne. Nie było problemów, przez zabiegiem wszystko jest omówione i wy decydujecie o zakresie.Po konserwacji powiedzieli ze nie było problemów Link to post Share on other sites
Recommended Posts