karteq 0 Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 jak mogę się dowiedzieć jaką listę opcji wyposażenia ma w moim forku? JF1SHDL239G039135 nigdzie tego nie mogę znaleźć, a nie mogę włączyć zgodnie z instrukcją tempomatu, może nie ma? Link to post Share on other sites
m_dz 23 Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Samochód ten jak najbardziej jest wyposażony w tempomat. W subaru tempomat jest nazwany CRUISE. Link to post Share on other sites
karteq 0 Posted September 20, 2017 Author Share Posted September 20, 2017 dzięki, tak myslałem... jakieś pomysły czemu to nie działa? Powinno być tak: jadę sobie dajmy na to 90 wciskam cruize i zapala mi się zielona lampka cruize, potem wciskam set, zapala mi się set i puszczam gaz i już jadę sobie 90 ? no u mnie się nie zapala... no i nie chce jechać "sam" Link to post Share on other sites
m_dz 23 Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 W takim układnie nie pozostaje nic innego jak tylko podjechać do mechanika Niemniej jednak w pierwszej kolejności sprawdziłbym "zwijacz". Link to post Share on other sites
karteq 0 Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 zwijacz? A cóż to za cudo? No i jak to sprawdzić? Link to post Share on other sites
Recommended Posts