Waldemar Biela Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 (edited) napisałam gościowi że ma dekarza co powinien pracować w przepompowni ścieków, a on zareagował "upvote". Z języków mi obcych znam tylko polski. Czy któś mi objaśni kto to jest pan Upvote i... che gevara... znaczy... o co biega? Edited September 3, 2017 by Waldemar Biela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 27 minut temu, Waldemar Biela napisał: Czy któś mi objaśni kto to jest pan Upvot "Że dobrze" , czy coś koło tego. Oni mówić nie umiejo, znaczy to młodzież, więc proszę Mamusi, niech się Mamusia nie przejmuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Uspokajam Mamusię, że z wotami nie ma to nic wspólnego. Choć może jednak mamusia aspiruje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 2 godziny temu, Than_Junior napisał: Żyje ale z... upvote, a to może być jakaś śmiertelna choroba lub co gorsze... weneryczna 13 godzin temu, rombu napisał: "Że dobrze" , czy coś koło tego. Oni mówić nie umiejo, znaczy to młodzież, więc proszę Mamusi, niech się Mamusia nie przejmuje. Przyszłem (bo miałem blisko, gdybym miał daleko to bym przyszedł) do kolegi, a on mnie nie wpuścił, bo podobno pod moją obecność zginęła żony broszka. Tłumaczę mu że nie wziąłem, a on na to - Wiem bo się znalazła ale... niesmak pozostał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Krupa Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 (edited) czy broszka znalazła się (tudzież) przypadkiem? Edited September 4, 2017 by Michał Krupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts