rosaskc Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Czy wnętrze Imprezy na zdjęciu jak poniżej można było doposażyć w uchwyt na kubek? Wkurza już mnie to, że nie mam nawet gdzie puszki odstawić w czasie jazdy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
namiot Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Zamiast zegarka orginalnie montuje sie uchwyt na kubek Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 A pod popielniczką? To jest zaślepka, więc pewnie w jakiejś bogatszej wersji co innego tam mogło być Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieskiultras Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Za ta zaślepką masz kompa od poduszek https://forum.subaru.pl/index.php?/topic/35041-cupholdery-do-gl-lub-gt/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 O panie... widzę że kontynuujesz temat, który ja w tym aucie odpuściłem Musisz ogarnąć ramkę z JDM'a całą... wtedy zamiast zegarka będzie wysuwana tacka na dwa kubki. Sporo szukania, pewnie nietanio, ale efekt super. Warto z WueMem pogadać. Dodatkowy bonus tego rozwiązania to fakt, że ramka JDMowa jest 2DIN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszpanu Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 O panie... widzę że kontynuujesz temat, który ja w tym aucie odpuściłem Musisz ogarnąć ramkę z JDM'a całą... wtedy zamiast zegarka będzie wysuwana tacka na dwa kubki. Sporo szukania, pewnie nietanio, ale efekt super. Warto z WueMem pogadać. Dodatkowy bonus tego rozwiązania to fakt, że ramka JDMowa jest 2DIN. Może ze stanów też szukać? Ja w polifcie też mam 2din z usa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Polift nawet w EU ma cupholder - ale to wnętrze nie pasuje do przedlifta (a auto o którym mowa to przejściówka, z wnętrzem "międzyliftowym" - ale bazą jest przedlift) bez większych modów. Nie wiem w sumie, czy GC/GF przedlift na Stany miał cupholdera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted December 28, 2016 Author Share Posted December 28, 2016 Dżizas, ja tylko kawę chciałem gdzieś postawić... Wolałem nie uciekać się do takich rozwiązań jak uniwersalne uchwyty wpinane w kratkę nawiewu, ale jak mam rozbierać pół wnętrza i zmieniać na jdm-owe części, to aż się odechciewa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Pocieszę Cię tylko, że w topowym w tamtych czasach SVX'ie też cupholdera nie ma... Ameryka miała akcesoryjny, wsadzany w schowek ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Ja mialem uniwersalny przykrecony do zaslepki ktora jest z tylu na tunelu srodkowym ,ale niestety osobniki jezdzace na tylnej kanapie pieknie mi to spiepszyly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted December 28, 2016 Author Share Posted December 28, 2016 Też myślałem, żeby na tej zaślepce coś zbudować, ale to nie to. Ewentualnie jako ostateczność. W normalnych samochodach uchwyty na kubki są w takim miejscu, żeby raczej ułatwiać kierowcy życie i w tę stronę będę zmierzać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Domanski Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 rosaskc gdybym przeczytał ten wątek wcześniej to bym powiedział stówę Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Za stówę, to bym powiedział, żeby dalej u Ciebie się kurzył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts