Jump to content

Cupholder w Imprezie GC '97

rosaskc

Recommended Posts

O panie... widzę że kontynuujesz temat, który ja w tym aucie odpuściłem :P

Musisz ogarnąć ramkę z JDM'a całą... wtedy zamiast zegarka będzie wysuwana tacka na dwa kubki. Sporo szukania, pewnie nietanio, ale efekt super. Warto z WueMem pogadać. Dodatkowy bonus tego rozwiązania to fakt, że ramka JDMowa jest 2DIN. :)

O panie... widzę że kontynuujesz temat, który ja w tym aucie odpuściłem :P

Musisz ogarnąć ramkę z JDM'a całą... wtedy zamiast zegarka będzie wysuwana tacka na dwa kubki. Sporo szukania, pewnie nietanio, ale efekt super. Warto z WueMem pogadać. Dodatkowy bonus tego rozwiązania to fakt, że ramka JDMowa jest 2DIN. :)

Może ze stanów też szukać? Ja w polifcie też mam 2din z usa.

Polift nawet w EU ma cupholder - ale to wnętrze nie pasuje do przedlifta (a auto o którym mowa to przejściówka, z wnętrzem "międzyliftowym" - ale bazą jest przedlift) bez większych modów. Nie wiem w sumie, czy GC/GF przedlift na Stany miał cupholdera.

Dżizas, ja tylko kawę chciałem gdzieś postawić... Wolałem nie uciekać się do takich rozwiązań jak uniwersalne uchwyty wpinane w kratkę nawiewu, ale jak mam rozbierać pół wnętrza i zmieniać na jdm-owe części, to aż się odechciewa...

Też myślałem, żeby na tej zaślepce coś zbudować, ale to nie to. Ewentualnie jako ostateczność. W normalnych samochodach uchwyty na kubki są w takim miejscu, żeby raczej ułatwiać kierowcy życie i w tę stronę będę zmierzać  B)