torendes Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Witajcie, Zastanawiam się nad wymianą wydechu w outback 3.6 rok 2011. Chciałbym aby samochód brzmiał bardziej rasowo (pewnie odgłosu Imprezy nie osiągnę). Macie może jakieś namiary na dobrych (sprawdzonych) specjalistów którzy mogą mi coś podpowiedzieć, zaproponować i zrobic? Pozdrawiam Torendes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mont Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 (edited) El-Tec zamieścił na fb filmik po wymianie tłumików w SBD. Brzmi ciekawie Bałbym się jednak robić przelot bo słyszałem, że nie służy to B6 . W codziennej eksploatacji bywa męczące. Ja w WRX wymieniłem końcowe tłumiki na Remus, to nie rajdówka i mruczy ale delikatnie. Edited December 11, 2016 by Mont Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeZorro Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Jeden z forumowiczów robił zdaje się w El-Tec wydech w OBK 3.6 i sobie chwalił. Poszukaj, wstawiał nawet zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torendes Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 Ok. Dzięki za Info. Poszukam na forum zdjęć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts