jorgen Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Dzisiaj rano zapalił mi dopiero za trzecim razem. Zdarzyło mu sie to już drugi raz w ciągu tygodnia nie wiem czy to jest wina elektryki czy paliwa. Tylko rano jest tak i to nie zawsze , po pracy odpala od strzała tylko rano i to nie zawsze . Chciałem wymienić filtr paliwa ale chyba jest w zbiorniku bo pod maska nie ma. Jeszcze jedno spostrzeżenie jak już odpisali to tak ciężko wstaje i wyślę ze tak jakby trochę mu mocy brakowało . Może macie jakieś wskazówki gdzie sprawdzić i co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svavo Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Jak są wyższe temperatury to dobrze pali? Może to zużyty/nie doładowany akumulator? Rozrusznik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgen Posted December 7, 2016 Author Share Posted December 7, 2016 Kręci dobrze tylko nie załapuje myśle ze temp nie ma wpływu bo ostatnio było minus i zapałał od strzała ale może wilgoć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts