michal-555 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Przymierzam się do zakupu Forestera III lub II generacji. Mam pytanie do posiadaczy obu modeli. Co można zobaczyć odnośnie spalania i nie tylko na wyświetlaczu? Czy są tam jakieś informacje o średnim, chwilowym spalaniu lub przewidywany zasięg na dostępnym paliwie? Czy jest temperatura powietrza? Co pokazują wyświetlacze w wersjach z fabryczną instalacją LPG? Czy w modelu III generacji od 2008 dane na temat spalania pokazywane są na tym małym wyświetlaczu na środku czy może na ekranie fabrycznego radia z nawigacją? Czy mnogość wyświetlanych informacji zależy od opcji wyposażenia, tzn. auto z dużą nawigacją pokazuje więcej opcji? Jeśli ktoś miałby czas mógłby zrobić jakieś zdjęcia i podesłać na priva jak to wygląda. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Dla SG masz tylko temperaturę. Fabryczna instalacja nie występowała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batik Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 W SH od 2008 r na centralnym wyświetlaczu masz temperaturę zewnętrzną, średnie spalanie i zegarek. W wersji z navi oem masz masz także opcję zobaczenia spalania na ekranie radia, a także zasięgu. W poniższym temacie masz kilka zdjęć: http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/80941-kenwood-fxdd07ef2-dyskusja-oem-navi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForekXT Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 A ja tam się cieszę, że Forek nie pokazuje zużycia paliwa. Po co się denerwować? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slim2102 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 (edited) W wersjach po FL III gen masz jeszcze na zegarach dodatkowego "bata" ktory pokazuje chwilowe spalanie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edited November 25, 2016 by slim2102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts