rosaskc Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Poprzedni właściciel mojego GC wsadził do niego fotele z GD (hawk). Podczas jazdy zauważyłem, że fotel nie jest ustawiony na wprost, lecz skierowany jest trochę do środka kabiny. Jak siedzę prosto, to zamiast mieć przed oczami przerwę między literkami B i A, to widzę R (chodzi mi oczywiście o napis SUBARU na kierownicy). Da się to jakoś wyregulować? Czy do GC powinny być wsadzone stołki z GC, bo GD tak mają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszpanu Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Nie wiem czy to może być winowajcą, ale przy zakładaniu fotela trzeba ustawić równo szyny, przynajmniej w GT tak jest bo sam jak zakładałem to musiałem ustawić szyny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 Wykonałem ćwiczenie i... kamieni kupa, nie da się inaczej tego ustawić. Znalazłem za to dwie wypięte sprężyny w dolnej części oparcia - od jutra będzie podparcie pleców chociaż tyle Bo niestety wciąż kierownica jest "bardziej po lewej niż po prawej". Ma ktoś fotele z GD upchane w GC? Ciekaw jestem, czy nikt wcześniej tego nie przerabiał Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajac_am Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 A ile ważył poprzedni właściciel? Może być tak, że fotel jest lekko krzywy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted November 9, 2016 Author Share Posted November 9, 2016 Wyglądał na lekkiego, ale go nie dźwigałem Odnoszę wrażenie, że rzeczywiście sam fotel jest krzywy i nic tego nie zmieni. Wezmę poziomnicę laserową od szwagra i sprawdzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts