Ayu 1076 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Cała akcja jest non-profit i dobrowolna, społeczna że tak ja nazwijmy. Moim zdaniem nie ma nad czym się zastanawiać. Może to nie fair wypowiadać się za wszystkich ale IMO nikt nie wysłał swoich zdjęć z innego powodu niż satysfakcja z tego, że na ścianie będzie miał fajny kalendarz. I w ogóle z jakiej paki @Jachu93 miałby komukolwiek cokolwiek dawać? Trzeba docenić jego zaangażowanie i że mu się chce ogarniać po raz kolejny kalendarze wysyłając górką na psiaki. 5 Link to post Share on other sites
przemekka 4425 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Dokładnie. Te "gratisowe" egzemplarze musiałyby zostać sfinansowane przez resztę kupujących. To już większy sens miałby pomysł, żeby gratisowy egzemplarz otrzymała osoba, która wpłaci najwyższy datek na schronisko. Link to post Share on other sites
rozekpatryk 49 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 dobra okej, macie racje Link to post Share on other sites
Jachu93 81 Posted November 2, 2016 Author Share Posted November 2, 2016 Z każdego kalendarza jest jakiś % na schronisko. Więc dając 24 kalendarze z powiedzmy 60 sprzedanych już mamy dużo mniej kasy na psy i koty. A trzeba pamiętać, że w takiej sytuacji z pozostałych 36 musi zostać sfinansowany druk, wysyłka itd. więc znów zostaje mniej pieniędzy... Link to post Share on other sites
Kubexx 39 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Pokaż chociaż w pierwszym poście nadesłane foty :-D Link to post Share on other sites
Jachu93 81 Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 (edited) O 22 konczymy wysyłanie zdjęć! Lada dzień pokaże wybrane zdjęcia, a do tych którzy wysłali fotki o zbyt małej rozdzielczości puszczę maila z prośbą o podesłanie pracy o lepszej jakości Ps. tak sobie myślę troszkę... że fajnie byłoby zawieźć paczkę do schroniska STi.... No to fotki wybrane!!! Bardzo dużo zgłoszeń i jeszcze większy problem z wybraniem odpowiednich zdjęć. Świetne prace z automatu trafiły do pewniaków, jednak poziom "mocnych średniaków" był bardzo mocno obsadzony i miałem mocną zagwozdkę Ale już jest, wszystko wybrane Mam nadzieję, że nikogo nie uraże swoją decyzją, ale w końcu to nie jest konkurs Miss Subaru, tylko akcja której celem jest pomoc zwierzakom i stworzenie czegoś fajnego na forum Na pocieszenie dla tych którym nie udało się awansować do części głównej mam coś na osłodę - wszystkie wyróżnione przeze mnie zdjęcia trafią w formie miniatur na okładkę Główne zdjęcie już mam, a nieco pod nim pojawi się 12 małych fotek Trochę statystyk - w kalendarzu pojawi się 24 zdjęć + okładka + 12 miniatur. Na głównych zdjęciach znajduje się: 14 Imprez (wszystkich łącznie - N/A, STi, GT), 6 Forków oraz 4 Legace Edited November 4, 2016 by Jachu93 Link to post Share on other sites
przemekka 4425 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Link to post Share on other sites
hemi112 824 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Wysłałem poprawioną wersje i...czekam :) Kalendarze będą zamawiane , mam paru fanów Subaru i zwierzaków wśród znajomych Link to post Share on other sites
Jachu93 81 Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 (edited) Wybrane zdjęcia: Styczeń: Luty: Marzec: Kwiecień: Maj: Czerwiec: Lipiec: Sierpień: Wrzesień: Październik: Listopad: Grudzień: Autorzy bądź właściciele wyróżnionych zdjęć: ADK90, Aga, Ayum Bartek Lach, Bartosz Przytuła, DETT, Iza Maćkowiak, Jahrek, Jarek Muszelik, Jurek Subaru, Kambol oraz The Wiśnia BAAAAAAAAAARDZO dziękuję WSZYSTKIM tym co zdjęcia wysłali! Nawet jeżeli Wasze fotki nie zakwalifikowały się do wyróżnień, to i tak bardzo Wam dziękuję! Dzięki Wam miałem z czego wybierać! Teraz zaczynamy prawdziwą walkę z czasem... szybko projekt, druk i wysyłka Oczywiście na wszystkich zdjęciach przed drukiem zamażę tablice PS. JEŻELI KTOŚ Z WYBRANYCH MA ZDJĘCIE W LEPSZEJ JAKOŚCI, NIECH MI JE WYŚLE NA MAILA! Bym zapomniał: OKŁADKA: Edited November 4, 2016 by Jachu93 5 Link to post Share on other sites
seba553 306 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Jachu dzięki za wybór zdjęcia przełożysz mnie na lipiec? (mam urodziny Link to post Share on other sites
Jachu93 81 Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Jachu dzięki za wybór zdjęcia przełożysz mnie na lipiec? (mam urodziny Ok, niech będzie Link to post Share on other sites
seba553 306 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 dzięki Link to post Share on other sites
Mateusz22 1041 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Link to post Share on other sites
seba553 306 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 to teraz robimy liste zamówień? Link to post Share on other sites
hemi112 824 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 (edited) Taaaakie towarzycho i udało sie świniakiem załapać - super No to czas rzucic hasło po znajomych i zachęcać do paki dla zwierzaka Edited November 4, 2016 by hemi112 Link to post Share on other sites
abecer 653 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Dzięki Link to post Share on other sites
faza20 241 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Haha, i niech listopad 2017 trwa caly rok ;-) Link to post Share on other sites
lukstorpedus4 0 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 (edited) Edited November 4, 2016 by lukstorpedus4 Link to post Share on other sites
Ayu 1076 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Elegancko. To teraz lista Link to post Share on other sites
Glodzio 40 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 jako nowy na forum dziękuję za wyróżnienie, Narzeczonej sprawię piękny prezent jak zobaczy w kalendarzu zdjęcie które zrobiła Link to post Share on other sites
Aga 9083 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Jest zróżnicowanie modeli i roczników, co mnie się bardzo podoba Dziękuję za wyróżnienie Zakładaj wątek sprzedaży, ten odwieszę za jakiś czas chyba, że tu zbierasz zamówienia? Link to post Share on other sites
wiertar 9 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Jachu nie wyrozniles mnie w autorach wybranych zdjec;) dzieki wielkie za wybranie mnie i mojej perelki do tak elitarnego grona:) Link to post Share on other sites
Juras K 355 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Jurek Subaru to forumowy Juras- dzięki za wyróżnienie. Link to post Share on other sites
seba553 306 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Biorę dwie sztuki Link to post Share on other sites
kefir 64 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Super;) dobra to czekamy ma liste i dane do przelania kasy chyba ze jest gdzies i niedopatrzylem? Link to post Share on other sites
Recommended Posts