Paku Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Takie coś trafiłem w sieci. http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada///m Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Ooo, napewno się przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Gdyby czasem zajrzeć do FAQ,to można zobaczyć wiele odkryć uznanych za nowości. http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/3796-subaru-user-service-manuale/page-8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paku Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 (edited) Zanim się zwróci komuś uwagę to warto wiedzieć że: To problem admina, wyszukiwałem po każdym kawałku adresu i nic nie znajdowałem w treści forum więc uznałem że NIE MA. Inna sprawa że od tygodnia szukam po sieci, a googlarka nie zwróciła wyników w postaci tego postu NIGDY Większość ludzie nie ma czasu ręcznie przeglądać setek postów że może coś będzie ... Zresztą jak raz zajrzałem do FAQ którego data jest z 2010 roku i 3/4 linków nie działa to się poddałem - sorki .... amen. Edited September 15, 2016 by Paku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Nim się szczeli focha warto określić swoją determinację i wolę w poszukiwaniach,czasem warto "ręcznie" przejrzeć interesujące wątki. Google też się myli lub nic nie wie,uczy się od swojego użytkownika. Ten link jest podawany przynajmniej w kilku konfiguracjach,sam wklejałem go przynajmniej kilkanaście razy w tym roku,inni zapewne też. Zresztą jak raz zajrzałem do FAQ którego data jest z 2010 roku i 3/4 linków nie działa to się poddałem - sorki . Ta data nie daje mi spokoju,wynika,że wszystko co ma kilka lat lub więcej jest złe i nie da się z tego korzystać? Ciekawe co na to wszyscy użytkownicy klasyków Subaru czy starszych modeli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paku Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 (edited) Czasem można mniej machać fujarką, a więcej pomagać innym. Dramat ... jak na każdym polskim forum. Ręce opadają. Szkoda że nie byłeś taki aktywny tutaj: http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/90380-schemat-elektryki-obkj-jdm-my12/ albo tutaj: http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/90291-tryb-auto-świateł-obk12/ Ale podnoś sobie ego obrażając innych dalej ... Edited September 15, 2016 by Paku Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDDIE Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 (edited) Paku - popieram : Czasem można mniej machać fujarką, a więcej pomagać innym. Dramat ... jak na każdym polskim forum. Ręce opadają. Podany przez Ciebie link to niezła skarbnica. Chwalić i Dziękować ! Edited September 15, 2016 by EDDIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 @@Paku, akurat @@cybel często pomaga, ale jak można to zobaczyć obserwując tylko czubek swoich wątków? Tak więc dobrze prawisz - mniej machać fujarką i czasem się klepnąć w pierś, że się czegoś nie znalazło, a było. Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paku Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 ale jak można to zobaczyć obserwując tylko czubek swoich wątków? Ale przysrać trzeba - ale PEACE kolego, peace !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Z wklejaniem starych,znanych linków jest jak z dowcipem o Kainie i Ablu,jedni się śmieją,drudzy nie i milczą,inni mówią jak się rzeczy mają.Każdy wybierze odpowiednią dla siebie wersję. Poczułeś się obrażony?Nie to było moim zamiarem,ale jeśli tak,to przepraszam. Pokazałem teraz klasę.Czyż nie?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paku Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 Tak, teraz tak, ukłony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts