ja_bi Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Mam pytanie do użytkowników GC8 w szczególności type-r np. z 98r, czy ten model posiada domykanie szyb? tzn. czy przy otwieraniu drzwi szyba automatycznie nieco schodzi w dół a po ich zamknięciu powraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Ja mam RS coupe z 2000 r. i takich cudów nie ma Po prostu szyba się opuszcza i podnosi jak naciśniesz na guzik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Jdm też nie miał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł.C Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 To nie bmw kolego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszpanu Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Subaru raczej nie myślało o takich pierdołach w tamtych latach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja_bi Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 Ok, bo jeden taki kolo twierdzi, że miał coś takiego w MY00. Robię przekładkę już dłuższy czas i wychodzą mi jakieś kwiatki z elektryką dlatego powstało pytanie. Może coś podpowiecie gdzie szukać powodu na sygnalizację check engine, czy coś nie halo z sondą lambdą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Ktory rok? Jak my99 to: Pod kierownicą masz 4 kostki 2 zielone dwie czarne, powinne byc rozpięte, ale jak je zapniesz to check engine zacznie mrugać i tak pokaże kod błędu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja_bi Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 dzięki , sprawdzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soltys Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 MY 99 powinien miec juz wtyk 16 pin i diagnostyke np. FreeSSM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Cieszcie sie, ze szyby elektryczne, a nie na korbke Domykanie... heh, maja ludzie wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
4mamut Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Cieszcie sie, ze szyby elektryczne, a nie na korbke Domykanie... heh, maja ludzie wymagania Ami. Ja znalazłem coś takiego " moduł domykania szyb" made in Poland zamontowany na taśmę dwustronną w drzwiach kierowcy. Schemat blady, nic nie widać i nie wiadomo jak to działa i czy działa. Jest bo jest, czy to działa z alarmem i pilotem - nie wiem. Nie daje więcej mocy więc olewam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja_bi Posted September 12, 2016 Author Share Posted September 12, 2016 Mam MY 98. Znalazłem dwie zielone były już rozpięte i dwie czarne złączone rozpiąłem je też i check zgasł. Jednak po kilku odwinięciach do czerwonego i check świeci na nowo !?. Coś jakby jeden cylinder zaczął kuleć, o co kaman ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieskiultras Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Mam MY 98. Znalazłem dwie zielone były już rozpięte i dwie czarne złączone rozpiąłem je też i check zgasł. Jednak po kilku odwinięciach do czerwonego i check świeci na nowo !?. Coś jakby jeden cylinder zaczął kuleć, o co kaman ? zepnij jeszcze raz czarne kostki i wymrygaj co tam nie halo z autem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_isza Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 japonczyki jeszcze nawet teraz miewaja AUTO tylko na drzwiach kierowcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAZI 86 Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ja mam 2009r i domykania brak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts