Michal1 Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Witam, Jak w temacie , czy ktos mial z tym do czynienia? Zakupilem własnie w USA Accesporcik i wlasnie keci już do mnie. Niestety mój znajmoi uświadomił mnie że pasuje on tylko donwersji US. I tutaj pytanie- a contonza różnica czy US czy EU? Przeciez specyfikacja silnika jest taka sama? Skoro accesport wzgrywa stara mape silnika do pamieci i instaluje nową... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojnakrzys Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Napewno mapy z US sa na ich paliwo (93 pb). Pozdrawiam - Krzysztof Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAZI 86 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Ja ma COBB razem z autem z USA, narazie nic nie ruszam jest wystrojone perfect więc boje się dotknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzoMK Posted July 10 Share Posted July 10 W dniu 8.08.2016 o 23:13, Michal1 napisał: Witam, Jak w temacie , czy ktos mial z tym do czynienia? Zakupilem własnie w USA Accesporcik i wlasnie keci już do mnie. Niestety mój znajmoi uświadomił mnie że pasuje on tylko donwersji US. I tutaj pytanie- a contonza różnica czy US czy EU? Przeciez specyfikacja silnika jest taka sama? Skoro accesport wzgrywa stara mape silnika do pamieci i instaluje nową... Czy ostatecznie zamontowałeś tego accesporta COBB Pytam ponieważ też mam wersje EU i nigdzie nie mogę znaleść info czy AP do wersji USA działa po podłączeniu do samochodu EU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts