KaiM Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 (edited) Hejka, przy okazji rozbierania pokrycia podłogi w celu założenia dodatkowego wygłuszenia znalazłem taką ciekawostkę. Drzwi kierowcy, miejsce gdzie wchodzą przewody w drzwi, po zdjęciu plastikowej osłony ujrzałem dwie wtyczki - zieloną i białą - ROZŁĄCZONE. Załączam zdjęcie. Pierwsza myśl - co za niedoróbka, może poprzedni właściciel coś grzebał, może w fabryce niedopatrzyli. Oczywiście podpiąłem je na próbę, co ciekawe podłączenie zielonej wtyczki nie dało żadnego efektu, natomiast podłączenie białej spowodowało że lampka oświetlenia wnętrza, która do tej pory normalnie świeciła - zaczęła mrugać tak około 1Hz Sprawdziłem po stronie pasażera - nie ma tam takich wtyczek. Ktoś ma pomysł do czego mogą służyć te przewody? Edited August 2, 2016 by KaiM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 (edited) . Edited February 5, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
remuch Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 W Legacy też służy do programowanie centralnego Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursusraketa Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Te kostki są chyba do programowania pilota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiM Posted August 2, 2016 Author Share Posted August 2, 2016 Dzięki chłopaki - The Forum is the best. Zagadka z głowy. Zmieniłem tytuł wątku na bardziej odpowiedni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts