KaiM Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Czy ktoś podpowie jak usunąć pojawiającą się sporadycznie awarię samopoziomowania świateł? Tak to wygląda jak rano pierwszy raz uruchamiam auto. Co ciekawe - przy kolejnych uruchomieniach już się nie świeci. Do następnego dnia. Znalazłem że przy tylnym wahaczu jest czujnik obciążenia tylnej osi. Może tam przeczyścić coś? A może raczej przy przednich reflektorach coś grzebnąć? Z góry dziękuję za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Czujniki są z przodu i z tyłu, sprawdź wtyczki i cięgna czujnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 (edited) . Edited February 5, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiM Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 dobre pytanie - jak to sprawdzić? Model 2007 EU 3.0 H6 VIN mogę przesłać na priv jeżeli pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 (edited) . Edited February 5, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiM Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 OK dzięki za sugestię - sprawdzę na podnośniku ale dlaczego w takim razie objaw pojawia się tylko 1x dziennie? (na razie) po dłuższym postoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukciosti Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Po pierwsze to szukajcie, bo na The Forum jest wszystko: http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/47413-kontrolka-poziomowania-ksenonow/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiM Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 Dzięki za link - moje wyszukiwanie hasła kontrolka samopoziomowania zwróciło tylko 15 wyników i tam tego nie było: Twoje wyszukiwanie słowa samopoziomowania zwróciło 15 wyników A trzeba było szukać samopoziomowanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts