RUMCAJS 303 Posted July 27, 2016 Panowie jestem nowy na forum ale chyba tu mogę tylko prosić o pomoc szukam zawieszenia do mojego naleśnika najlepiej pneumatycznego bo chciałbym pozostawić go w oryginale ale wiem ze nie ma do niego gratów to i chętnie bym sprężynkami nie pogardził. Podobno Subaru Leone to to samo. Znalazłem amorek pneumatyczny na allegro ale nie wiem czy podejdzie do mojego XT. Share this post Link to post Share on other sites
arnoldpe Posted July 28, 2016 Nie pomogę, ale pokaż fotki z wnętrza Share this post Link to post Share on other sites
ursusraketa Posted July 28, 2016 Sprzedajesz auto? bo chyba stoi wystawione na allegro. Share this post Link to post Share on other sites
RUMCAJS 303 Posted July 28, 2016 (edited) Powiem szczerze łamie się potrzebuje kasy, mam bardzo chorą mamę -tu niestety potrzebny jest każdy grosz. Środek jak w samolocie Edited July 28, 2016 by RUMCAJS 303 Share this post Link to post Share on other sites
Zender Posted August 14, 2016 Piękne nietypowe autko Share this post Link to post Share on other sites