radekm12 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 (edited) Witam. W moim forku 2007 zauważyłem ostatnio dziewnie spękany lewy reflektor - pajęczyna od środka. Czy ma ktoś może cały reflektor, samą szybę, a może jakieś inne propozycje pozbycia się problemu. Jak znacie jakieś namiary i ceny to będę wdzięczny. Edited July 19, 2016 by radekm12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesKrecina Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 cześć na wstępie proponuję ci się przywitać w odpowiednim dziale odnośnie poszukiwanych części do zakupu jest specjalny dział i najlepiej tam wrzucić posta a tu masz tez trochę ciekawych informacji http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/64127-forester-2006-lampy-przednie-zamienniki/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Witam. W moim forku 2007 zauważyłem ostatnio dziewnie spękany lewy reflektor - pajęczyna od środka. Czy ma ktoś może cały reflektor, samą szybę, a może jakieś inne propozycje pozbycia się problemu. Jak znacie jakieś namiary i ceny to będę wdzięczny. Też tak mam Nie poradzisz, najlepiej kupić nowe lampy, trochę się szrotów na Alle pojawiło więc można dostać za nieduże pieniądze. Pytanie jak mocno masz spękane i jak mocno Ci to przeszkadza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts