Krystian Lasota Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Witam, mam problem chce kupić żarówki LED do halogenów ale nie mogę określić czy jest to H7 czy coś innego. Szukając w google pisało o H3 ale one nie wyglądają na takie. Chcę zakupić coś takiego : http://allegro.pl/zarowka-led-cree-11w-h1-hb4-h7-h9-11-p21w-py21w-fv-i6329716004.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 HB3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
palmall Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 (edited) HB3 Pewny jesteś? Na stronie Osram jest wyszukiwarka, która pokazuje że do przeciwmgielnych podchodzą HB4. HB3 do świateł drogowych. Ale może tam jest błąd... Też się przymierzam do wymiany żarówek ale w światłach drogowych bo tak świecą blado jak przełączę na "długie". Edited July 17, 2016 by palmall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Lasota Posted July 17, 2016 Author Share Posted July 17, 2016 (edited) Patrząc na google to te w aucie są bardziej podobne do HB4 mają tą końcówkę czarną i podstawkę jak by kwadratową. Identyczna jest w długich. Edited July 17, 2016 by Krystian Lasota Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 HB3 Pewny jesteś? Na stronie Osram jest wyszukiwarka, która pokazuje że do przeciwmgielnych podchodzą HB4. HB3 do świateł drogowych. Ale może tam jest błąd... Też się przymierzam do wymiany żarówek ale w światłach drogowych bo tak świecą blado jak przełączę na "długie". Do przeciwmgielnych takie amerykańskie wynalazki ? A nie "zwykłe" H3 czasem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
palmall Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Tak? Nie wiem, powtarzam tylko za internetami:) To do drogowych jakie w takim razie? H4? Wysłane z mojego Huawei P9 przy użyciu Taplatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 H4 są dwu żarnikowe - nie do tego typu reflektorów Do drogowych HB3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Lasota Posted July 17, 2016 Author Share Posted July 17, 2016 (edited) A do przeciwmgielnych ? ważne pytanie bo właśnie zamówiłem HB4, H3 na pewno nie bo żarówki mają wyjście na kostkę 2'pinową Edited July 17, 2016 by Krystian Lasota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 HB3 Pewny jesteś? Na stronie Osram jest wyszukiwarka, która pokazuje że do przeciwmgielnych podchodzą HB4. HB3 do świateł drogowych. Ale może tam jest błąd... Też się przymierzam do wymiany żarówek ale w światłach drogowych bo tak świecą blado jak przełączę na "długie". Masz racje, wlasnie sprawdzilem w instrukcji. Dlugie: HB3 Przeciwmgielne: HB4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Lasota Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 Bardzo dziękuję za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts