Jump to content

Nakrętki zabezpieczające

rosaskc

Recommended Posts

Witam,
Potrzebuję pilnie nakrętek do nowych felg. Muszą być wąskie, a byłoby miło, gdyby potencjalnemu złodziejowi mocno utrudniły (albo uniemożliwiły) zadanie. Rozważam TPI XR Nutz. Może ktoś je ocenić, a może polecić coś innego? Muszę kupić dziś, ewentualnie jutro...

Mam kute aluminiowe TPI i nie mogę powiedzieć złego słowa. Koło się trzyma, nawet podczas jazdy na torze, farba/anodyzowanie nie schodzi przesadnie łatwo. Co do zabezpieczenia... jak dla mnie to jedynie irytujący przy zdejmowaniu koła gadżet, który może jedynie powstrzymać złodzieja, w którego wyposażeniu znajduje się jedynie klucz 19 ;)

Przemek, zdaję sobie sprawę, że jak ktoś będzie chciał zwinąć mi felgi, to mi je zwinie. Bardziej chodzi o cwaniaczków, którzy w przypływie emocji bądź alkoholu nie odkręcą mi kół w wolnej chwili, bo im się koło spodobało :P

Takie masz? http://www.toptuner.pl/page/opis/p1/900019

Pozdro, Przemek.

Tak. W przypływie emocji, to pewnie jak przywalisz młotkiem, to nabijesz zwykły nasadowy na tą fikuśną zabezpieczającą... no, ale jeśli będziesz dzięki temu spał spokojniej, to polecam właśnie te :)

Witam,

Potrzebuję pilnie nakrętek do nowych felg. Muszą być wąskie, a byłoby miło, gdyby potencjalnemu złodziejowi mocno utrudniły (albo uniemożliwiły) zadanie. Rozważam TPI XR Nutz. Może ktoś je ocenić, a może polecić coś innego? Muszę kupić dziś, ewentualnie jutro...

Ja mam nakrętki na imbus :) Nawet wulkanizator się zdziwił i poszedłklucza szukać, jak zobaczył imbus ;)

Coś takiego:

http://mtuning.sky-shop.pl/Kute-nakretki-D1Spec-HEX-1-25-blue,p,772

Remi, w jakim kolorze masz i za ile? :D

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

D1 Spec.

Mam czarne do czarnych i pomarańczowych felg i złote do złotych :)

Kupowałem nie w PL, za połowę ceny z linka ;)

Czegoś takiego jak niżej poszukaj. Ciężej cokolwiek na nie nabić ;)

652.jpg

Ciekawie to wygląda. Jaki to producent i model?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kupowałem nie w PL, za połowę ceny z linka ;)

Oryginalne?

Oryginalne D1 Spec z TW :)

W jaki sposób chcesz potwierdzić oryginalność D1 Spec, skoro to tajwański producent? :)

I to i to od dystrybutora D1 Spec.

Edited by Remi