koszykbb Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Witam, W ciągu ostatniego miesiaca zdarzylo mi sie z 2-3 razy sytuacja taka, ze podczas szybkiego startu (1 pod czerwone pole), auto idzie jak szatan a po wbiciu dwojki i wcisnieciu gazu w podłogę auto jakby zgaslo. Zero reakcji na gaz przez 2-3 sekundy a potem efekt jak by odpalilo na pych i znowu idzie pieknie. Gdzie moze byc problem? Od razu mówię ze na pewno nie paliwo bo bylo ponad pół baku zawsze. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek1986 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Jakoś mi sie wydaje, ze to nie paliwo tylko przeładowanie turbo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tranquilizer Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Check nie wyskakuje? Pompa paliwa moze powoli prosi o to zeby ja wymienic, bo juz zasyfiona i nie wyrabia z podawaniem paliwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuninger Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Jak check nie wyskakuje to zaczął bym od wymiany filtra paliwa i sprawdzenia pompy. Powinno zadziałać jak nie to moze ktoś inny bedzie wiedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts