Jump to content

Memoriał Mariana i Janusza 2016

respect

Recommended Posts

Alex bedzie poginał !!! Ogień na tłoki !!!

...wczoraj coś mówił o "kłopotach z turbinką"...ale nie wiem , czy sobie z autkiem poradził.... :coffee:

mam nadzieje, ze wszystko już gra?! :ok:

Miałem jechać jako zerówka ale nie dałem rady :(

szkoda! Yeti nie "wydoliła"...czy brak jak zwykle czasu na Wszystko?...

Alex bedzie poginał !!! Ogień na tłoki !!!

...wczoraj coś mówił o "kłopotach z turbinką"...ale nie wiem , czy sobie z autkiem poradził.... :coffee:

mam nadzieje, ze wszystko już gra?! :ok:

Dobry serwis takie sprawy ogarnia do :coffee:;)

Będzie ktoś z forumowiczów jako kibice? Gdzie stajecie jutro i w niedzielę? :)

Alex, albo grubo albo wcale!!!

Edited by Zelazny

My bedziemy , po południu , w sobotę, totalnie nie wiem jak tam sie poruszać, liczyłem na Alexa, ale zajęty będzie ;)

Muszę Cię ostrzec i zmartwić.

Śpisz w jednym hotelu z Carfitem!!! :)

On zna doskonale topografię Wieliczki. Obawiam się jednak, że na OS nie dotrzecie do poniedziałku, ale i tak pozostaną niezapomniane wrażenia. ...

Mocy brakuje, za to będę szły dymy za mną.... NIE z opon. :(

Śniadanko i jedziemy wkrótce na start.

Świetna pogoda. Zapowiada się piękny weekend. Mam nadzieję, że auto wytrzyma.

Do zobaczenia!

Mocy brakuje, za to będę szły dymy za mną.... NIE z opon. :(

..a co nie udało się nic załatwić?... w takim razie...byle dojechać do mety...;)

szkoda! Yeti nie "wydoliła"...czy brak jak zwykle czasu na Wszystko?...

yeti działa, a przyczyną była kombinacja czasu i $$$ . Wyprawa na 3 dni z serwisem, wpisowe i utrzymanie na miejscu idzie w grube tysiące. Jeszcze na to nie pora 

Mateusz pokazał klasę. Wcale mnie to nie dziwi. Jechałem z nim jako pasażer w Yetim i ............. to było straszne kilka minut ;)

Tak, pokazał. Nie wiem jakie różnice między autami, ale pokonać Steca ,Boufiera itp.   -obojętne czym- to nie byle co.

Alex też fajnie . (najmilej dla ucha) .  Słobodzian swoje STI pewnie kolektorem zepsuł i chodziło jak  honda.

Alex też fajnie . (najmilej dla ucha) . 

Poza super atmosferą towarzyską jestem mega, mega wkurzony z występu, a  jeszcze bardziej z auta.  :angry:

Nie chcę się tłumaczyć :rolleyes:  , ale Subarak poza mega dźwiękiem (dzięki Carsport :) ) nie miał mocy. Niestety brak czasu nie pozwolił na usunięcie usterki przed Memoriałem i pojechałem tym co było. Ponadto wykonanie beczek przy tych napędach było naprawdę niewykonalne. :( Stąd moje dramatyczne próby omijania ich na kilka razy przy użyciu ręcznego(widać to na filmiku). Próba wykonania klasycznej beczki ze strzału ze sprzęgła nie wychodziła nawet na starych indyjskich oponach Apollo :) , które założyłem w sobotę wieczorem na zapoznanie. Auto stało w miejscu, zamiast się obracać. W poniedziałek auto wraca do serwisu. Mam nadzieję,że Carfit stanie na wysokości zadania i auto doprowadzi szybko to ładu, bo przyznam, że dzisiaj zacząłem przeglądać ogłoszenia z EVO.... :(

Pozdrawiam serdecznie wszystkich spotkanych Forumowiczów, dzięki którym ten weekend będę długo wspominał! :yahoo:

Poniżej onboardy z trzech przejazdów

Edited by ALEX
  • Upvote 3

Mam nadzieję,że Carfit stanie na wysokości zadania i auto doprowadzi szybko to ładu, bo przyznam, że dzisiaj zacząłem przeglądać ogłoszenia z EVO....

Carfit nie stanie na wysokości zadania , póki nie będzie miał sprecyzowanych planów i budżetu , więc przęglądanie EVO jak najbardziej wskazane ;)

Edited by carfit

Mam nadzieję,że Carfit stanie na wysokości zadania i auto doprowadzi szybko to ładu, bo przyznam, że dzisiaj zacząłem przeglądać ogłoszenia z EVO....

Carfit nie stanie na wysokości zadania , póki nie będzie miał sprecyzowanych planów i budżetu , więc przęglądanie EVO jak najbardziej wskazane ;)

Już Ci przecież mówiłem, ale powtórzę: Sezon 2017 RSMP na początek. Budżet około 30 000 PLN na sezon (wliczając zakup rajdówki). :)