respect Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 W sobotę i niedzielę lecą oesy memoriału w Brzegach i Wieliczce .Dajcie tutaj fajne wiadomości/filmiki z jego przebiegu. Będą historyki i kilku niezłych jeźdźców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumpman Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 I kilku forumowiczów Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Jako startujący i kibicujący 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) Miałem jechać jako zerówka ale nie dałem rady Alex bedzie poginał !!! Ogień na tłoki !!! Edited April 1, 2016 by beben Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteq Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Alex bedzie poginał !!! Ogień na tłoki !!! ...wczoraj coś mówił o "kłopotach z turbinką"...ale nie wiem , czy sobie z autkiem poradził.... mam nadzieje, ze wszystko już gra?! Miałem jechać jako zerówka ale nie dałem rady szkoda! Yeti nie "wydoliła"...czy brak jak zwykle czasu na Wszystko?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Alex bedzie poginał !!! Ogień na tłoki !!! ...wczoraj coś mówił o "kłopotach z turbinką"...ale nie wiem , czy sobie z autkiem poradził.... mam nadzieje, ze wszystko już gra?! Dobry serwis takie sprawy ogarnia do Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) Będzie ktoś z forumowiczów jako kibice? Gdzie stajecie jutro i w niedzielę? Alex, albo grubo albo wcale!!! Edited April 1, 2016 by Zelazny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) My bedziemy , po południu , w sobotę, totalnie nie wiem jak tam sie poruszać, liczyłem na Alexa, ale zajęty będzie Edited April 1, 2016 by Pan Dziedzic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 My bedziemy , po południu , w sobotę, totalnie nie wiem jak tam sie poruszać, liczyłem na Alexa, ale zajęty będzie Muszę Cię ostrzec i zmartwić. Śpisz w jednym hotelu z Carfitem!!! On zna doskonale topografię Wieliczki. Obawiam się jednak, że na OS nie dotrzecie do poniedziałku, ale i tak pozostaną niezapomniane wrażenia. ... Mocy brakuje, za to będę szły dymy za mną.... NIE z opon. Śniadanko i jedziemy wkrótce na start. Świetna pogoda. Zapowiada się piękny weekend. Mam nadzieję, że auto wytrzyma. Do zobaczenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
respect Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 Dziedzic, w Wieliczce na memoriale nie da się zgubić. Mapki są w necie. Alex owodzenia dla wszystkich naszych☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Będzie ktoś z forumowiczów jako kibice? Gdzie stajecie jutro i w niedzielę? Alex, albo grubo albo wcale!!! Będziemy od rana, rondo po starcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteq Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Mocy brakuje, za to będę szły dymy za mną.... NIE z opon. ..a co nie udało się nic załatwić?... w takim razie...byle dojechać do mety... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayo Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 poszly konie po betonie wyniki online dla zainteresowanych: http://www.superos.pl/wyniki_online.php?eiid=12&na_po=po&os=26&klasa=gen&refresh=60000&cmd= ciekaw jestem wystepu Mateusza Lisowskiego poki co pierwszy z 3sek przewagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojo02 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 szkoda! Yeti nie "wydoliła"...czy brak jak zwykle czasu na Wszystko?... yeti działa, a przyczyną była kombinacja czasu i $$$ . Wyprawa na 3 dni z serwisem, wpisowe i utrzymanie na miejscu idzie w grube tysiące. Jeszcze na to nie pora Mateusz pokazał klasę. Wcale mnie to nie dziwi. Jechałem z nim jako pasażer w Yetim i ............. to było straszne kilka minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
respect Posted April 3, 2016 Author Share Posted April 3, 2016 Tak, pokazał. Nie wiem jakie różnice między autami, ale pokonać Steca ,Boufiera itp. -obojętne czym- to nie byle co. Alex też fajnie . (najmilej dla ucha) . Słobodzian swoje STI pewnie kolektorem zepsuł i chodziło jak honda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumpman Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Alex 3:38 Chojny 6:23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArturFT Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Alex, chyba 0:38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoQ Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Buffier zrobił show, te Fiesto-Evo-Sti od Steca kosmos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancin Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 i utrzymanie na miejscu idzie w grube tysiące Ty też miałeś spać z Edwinem w jednym hotelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 (edited) Alex też fajnie . (najmilej dla ucha) . Poza super atmosferą towarzyską jestem mega, mega wkurzony z występu, a jeszcze bardziej z auta. Nie chcę się tłumaczyć , ale Subarak poza mega dźwiękiem (dzięki Carsport ) nie miał mocy. Niestety brak czasu nie pozwolił na usunięcie usterki przed Memoriałem i pojechałem tym co było. Ponadto wykonanie beczek przy tych napędach było naprawdę niewykonalne. Stąd moje dramatyczne próby omijania ich na kilka razy przy użyciu ręcznego(widać to na filmiku). Próba wykonania klasycznej beczki ze strzału ze sprzęgła nie wychodziła nawet na starych indyjskich oponach Apollo , które założyłem w sobotę wieczorem na zapoznanie. Auto stało w miejscu, zamiast się obracać. W poniedziałek auto wraca do serwisu. Mam nadzieję,że Carfit stanie na wysokości zadania i auto doprowadzi szybko to ładu, bo przyznam, że dzisiaj zacząłem przeglądać ogłoszenia z EVO.... Pozdrawiam serdecznie wszystkich spotkanych Forumowiczów, dzięki którym ten weekend będę długo wspominał! Poniżej onboardy z trzech przejazdów Edited April 3, 2016 by ALEX 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Subarak poza mega dźwiękiem (dzięki Carsport ) nie miał mocy Brzmi jakby miał ze 2x więcej KM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Albo więcej.... Alex dał radę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 (edited) Mam nadzieję,że Carfit stanie na wysokości zadania i auto doprowadzi szybko to ładu, bo przyznam, że dzisiaj zacząłem przeglądać ogłoszenia z EVO.... Carfit nie stanie na wysokości zadania , póki nie będzie miał sprecyzowanych planów i budżetu , więc przęglądanie EVO jak najbardziej wskazane Edited April 4, 2016 by carfit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Mam nadzieję,że Carfit stanie na wysokości zadania i auto doprowadzi szybko to ładu, bo przyznam, że dzisiaj zacząłem przeglądać ogłoszenia z EVO.... Carfit nie stanie na wysokości zadania , póki nie będzie miał sprecyzowanych planów i budżetu , więc przęglądanie EVO jak najbardziej wskazane Już Ci przecież mówiłem, ale powtórzę: Sezon 2017 RSMP na początek. Budżet około 30 000 PLN na sezon (wliczając zakup rajdówki). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts