Lukasz4155 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Witam. Mam pytanko czy ic z newage pauje do gtka z 96r? Chodzi mi u wejscie rur itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 (edited) Z grubsza tak. A jak sie zaczac zaglebiac w szczegoly, to zaczynaja sie problemy Ale do rozwiazania (czasem jednak - pewnym kosztem). Aha - no i mowimy o tmic z wrx czy z sti? Z wrx bedzie znacznie mniejszy (doslownie i w przenosni) - ale tez troche rzezby bedzie. Edited March 28, 2016 by AMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz4155 Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 Tmic wrx:) z mocowaniami wiem ze bedzie troche przeróbek ale jak z reszta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Dochodzi Ci jeszcze problem z polozeniem i mocowaniem zaworu upustowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz4155 Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 A jak z ickami z buga lub bloba ? Mniej rzezby? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Jeden pies Link to comment Share on other sites More sharing options...
miksu Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Tu się nie zgodzę. Wiem z własnego doświadczenia, że przed 96 były inne kolektory dolotowe i przepustnicę przez co jest mniej miejsca na IC. Skutkuje to koniecznością przycinania przepustnicy albo mocowań skrzyni biegów bo Y-pipe włazi właśnie w to mocowanie.Dochodzi też przeróbka kierownicy powietrza do IC jeśli masz przedliftową maskę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts