slim2102 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Czy może ktoś mi powie gdzie znajdę taką lotka jak w egzemplarzu w podanym linku ? http://otomoto.pl/oferta/subaru-forester-4-4-skora-navi-2-5-t-benzyna-ID6yixL7.html Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucky Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 hmm ASO?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maver Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 (edited) to nie jest standardowa lotka, którą można kupić w polskim ASO. Wg mnie to jest lotka od wersji XT która była dostępna na rynku amerykańskim tylko, więc będzie Ci ciężko taką dostać u nas. Jak zależy Ci na jakiejkolwiek, to na alledrogo dostaniesz nieoryginalne do polakierowania w rozsądnej cenie a jak będziesz miała fart to nawet oryginał w przyzwoitej cenie. ASO oczywiście też ma. Edited March 25, 2016 by m4ver 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slim2102 Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Ok dzięki za pomoc. Będę szukać na alledrogo. Dzwoniłem do lakiernika to malowanko wycenił na 200 zł. Biedy nie ma. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts