Michał R. Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Zakupiłem Forka 2011 rok po lifcie (nowsze zegary, radio z wyświetlaczem, kamera cofania itd.). Czy istnieje soft języka polskiego ponieważ cała obsługa jest po angielsku. Nie żebym nie dawał rady ale w ojczystym języku było by przyjemniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baca Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Jakie to radyjko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slim2102 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Podłączam się Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał R. Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 (edited) Seryjne, z wyświetlaczem do kamerki, dwoma pokrętłami i całą masą przycisków, a w tym od 1 do 6 Sprawdzę jutro czy ma jakieś oznaczenia firmowe ale chyba takowych nie zauważyłem. Najwyżej zrobię zdjęcie i wrzucę. Edited March 23, 2016 by Michał R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baca Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/80941-kenwood-fxdd07ef2-dyskusja-oem-navi/ takie? czy takie? ...raczej nie ma, nie spotkałem się, żeby występowały inne języki niż wpisane w system. Zawsze można w ASO spytać, czy nie było jakiejś aktualizacji, albo Działu Technicznego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał R. Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Właśnie o takie chodzi. Szkoda w sumie że w naszym języku nie bangla. Tak ja napisałeś - podjadę do serwisu. Dzięki i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slim2102 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Michał, daj znać co Ci powiedzieli w serwisie, chętnie i ja sobie bym wgrał jezyk PL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał R. Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 (edited) Ok. Po południu się wybieram to wieczorem napiszę. Trzy godziny później: Byłem więc w serwisie...Pytanie moje o polską wersję obsługi wskazanego radia wzbudziło zdziwienie, a nawet sympatyczny pracownik serwisu stwierdził, że nigdy nikt o to nie pytał Po próbach znalezienia w menu radia opcji języka doszliśmy do wspólnego wniosku, że jest jedynie wersja angielskojęzyczna. Plus z tego taki, że żona nie zmieni mi ustawień . I to byłoby chyba tyle w temacie. Edited March 24, 2016 by Michał R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wróbel Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Po próbach znalezienia w menu radia opcji języka doszliśmy do wspólnego wniosku, że jest jedynie wersja angielskojęzyczna. dobrze ze nie ma obslugi i liter jezyka japonskiego :biglol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts