fagasso Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 jak wymienić żarówki w podświetlaniu tablicy zegarów subaru forester 2.0 X 2006r ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinar Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Na przykład tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fagasso Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 dzięki śliczne nie zajarzyłem że tam są śrubki jutro po robocie biorę się za wymianę. Nie świeci mi prędkościomierz i część obrotościomierza mam nadzieję że to żarówka tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komor Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 (edited) O potrzebnych do tego żaróweczkach masz sporo tematów na tym forum. Np.: http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/76077-jakie-żaróweczki-do-licznika-forester-20x-2003r/ (ale doczytaj do końca ). Warto wymienić od razu wszystkie, żeby nie różniły się jasnością, no i żeby np. po pół roku nie rozkręcać znowu. Edited March 20, 2016 by komor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Wojtalik Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ale trafiłem na temat:) Dziś wymieniłem. Co prawda w legacy i trochę po omacku szukałem śrubek ale kilka wskazówek chętnie udzielę. Padła mi jedna przy predkościomierzu. Wyjąłem, włożyłem zwykłą bez kapturka i ...w tym miejscu świeciło wyraźnie mocniej. Wymieniłem więc wszystkie ( raptem 4 sztuki ) i na reszcie wiem po co jest regulacja podświetlenia zegarów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts