barcin_ski Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Cześć. Mam Legacy IV od roku. Jest sobie po lewej stronie przycisk do składania lusterka. I dziwne jest to, że składa się tylko lewe lusterko. Osoba sprzedająca mi samochód powiedziała, że ten model tak ma. Sprawdzał też w innym aucie i też składało się tylko lewe lusterko. Prawda to? Domyślam się, że nawet jeśli tak, to elektryk jest w stanie mi to tak przerobić, żeby składały się oba, ale dziwna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faza20 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 U mnie w Lanosie składają się oba. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebol Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 powinny składać się oba, ale pewnie coś padło Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Oba powinny się składać Wysłane z mojego Honor 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krvrad Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Niezły kit gość wciska , składają się oba... Rozbierz lusterko, może coś się wypieło, jakaś kostka np. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 (edited) Osoba sprzedająca mi samochód powiedziała, że ten model tak ma. Sprawdzał też w innym aucie i też składało się tylko lewe lusterko jak to mówia dobra sciema to podstawa. jaki sens by miała "procedura" składania jednego lusterka ?! czego to juz sprzedajacy nie opowiadają Edited March 21, 2016 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
algor Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Dokładnie oba się składają Link to comment Share on other sites More sharing options...
palmall Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 W sumie to sprzedający miał rację, ten konkretny model w czasie sprzedaży tak miał Przecież mówił o swoim modelu, a że inne mają obydwa składane.. no cóż tamte modele mają akurat inaczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 W sumie to sprzedający miał rację, ten konkretny model w czasie sprzedaży tak miał Przecież mówił o swoim modelu, a że inne mają obydwa składane.. no cóż tamte modele mają akurat inaczej Model ma składane oba, egzemplarz jedno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Cześć. Mam Legacy IV od roku. Jest sobie po lewej stronie przycisk do składania lusterka. I dziwne jest to, że składa się tylko lewe lusterko. Osoba sprzedająca mi samochód powiedziała, że ten model tak ma. Sprawdzał też w innym aucie i też składało się tylko lewe lusterko. Prawda to? Domyślam się, że nawet jeśli tak, to elektryk jest w stanie mi to tak przerobić, żeby składały się oba, ale dziwna sprawa. nie mówiła Ci jeszcze jakiś innych ciekawych rzeczy ? To nie VW, tutaj oba lusterka są równouprawnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcin_ski Posted April 3, 2016 Author Share Posted April 3, 2016 Dzięki. Tak myślałem, że to trochę bez sensu z tym jednym lusterkiem. Trza będzie naprawić i podrasować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts